Forsmag på næste måneds Euro 2020

Forsmag på næste måneds Euro 2020

ADVERTORIAL

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Så er der kun et par uger tilbage til at Euro 2020 går i gang. Fodboldfans over hele verden sidder klar til at følge turneringen, online eller på deres tv-skærme. Dette er den ideelle turnering, til at lave væddemål på godkendte spillesider. Mange har allerede besøgt em 2021 grupper en anerkendt webside, der er lavet til denne fodbold turnering.

Det 16. UEFA European Championship foregår fra den 11. juni til den 11. juli 2021, og for at fejre turneringens 60 års jubilæum, er 11 byer, København inkluderet, blevet udvalgt som værtsbyer. De 11 byer og stadions er:

Amsterdam (Holland) – Johan Cruyff Arena

Baku (Azerbaijan) – Olympic Stadium

Bukarest (Rumænien) – Arena Nationala

Budapest (Ungarn) – Puskas Arena

København (Danmark) – Parken Stadium

Glasgow (Skotland) – Hampden Park

London (England) – Wembley Stadium

Munich (Tyskland) – Allianz Arena

Rom (Italien) – Stadio Olimpico

Saint Petersburg (Rusland) – Krestovsky Stadium

Sevilla (Spanien) – Ramón Sanchez-Pizjuan Stadium

Roms Olympiske Stadion vil være vært for åbningskampen den 11. juni og Englands nationale stadion Wembley, vil afholde både semifinaler og finale, samt den sidste af de kampe der oprindeligt var planlagt til at foregå i Dublin.

Euro 2020 tidsplan og oversigt

Hvert stadion vil afholde 3 gruppe kampe, som kommer til at foregå mellem den 11. juni og den 23. juni. Grupper og byer er sammensat som følger.

Gruppe A: Rom og Baku

Gruppe B: Saint Petersburg og København

Gruppe C: Amsterdam og Bukarest

Gruppe D: London og Glasgow

Gruppe E: Sevilla og Saint Petersburg

Gruppe F: München og Budapest

Rom er endeligt bekræftet som værtsby for Euro 2020 af UEFA. Den italienske hovedstad har garanteret, at der vil være tilskuere på stadion. Åbningskampen mellem Italien og Tyrkiet, vil derfor finde sted på Roms Olympiske stadion. Rom der tidligere var blevet truet med at blive frataget de 4 tildelte kampe, har garanteret mindst 25% tilskuere på det olympiske stadion, hvilket blev meddelt af UEFA i onsdags, der hermed har konfirmeret 100%, at den italiske hovedstad er en af værtsbyerne for turneringen.

Åbningskampen mellem Italien og Tyrkiet, der spilles den 11. juni, er bekræftet og skal spilles i Rom, og der vil være fas tilstede til at overvære kampen.

De andre værtsbyer har allerede lovet at, de har tilskuere på stadion, varierende fra en kapacitet på 25% – 100%, idet UEFA siden midt i marts har meddelt af de ikke ville tillade at kampe blev spillet med tomme tilskuerpladser. I Budapest for eksempel, vil det franske hold, der skal spille mod Ungarn og Portugal, kunne spille med et fyldt stadion.

Wembley Stadion, hvor der skal spilles 8 kampe, regner med en belægning på minimum 25% for de indledende kampe, og højere belægning ved semifinaler og finaler.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa