Den Skæve Vinkel - Charlotte Dender Hansen

Hun er pigen med det store smil og den friske stemme – uanset om du møder hende privat, i fitnesscentret eller i Delicatessen i Centro Idea. Med store smil, sund kost og god træning er Charlotte Dender Hansen kun et stenkast fra at runde de 50! Hun har taget nogle store spring - men altid landet med begge ben på jorden.
 
Barndomsadressen er A.N. Hansens Allé i Hellerup. Hun kommer fra en fin familie – men Charlotte har bestemt ingen fine fornemmelser. Tværtom blev hun aldrig færdig med skolen, gik mod strømmen og nærmest stak af hjemmefra for at finde lykken i Spanien. ”Jeg er selvudlært, kan en masse sprog og aldrig været bange for at tage fat. Med den indstilling skal det nok gå,” kommer det selvsikkert fra Charlotte Dender Hansen. Sidst i teenage-årene besøgte hun første gang sin tante i Fuengirola. Det besøg vendte op og ned på alting. ”Det var jo her, jeg gerne ville være. Jeg faldt for det hele – også de store, muskuløse, spanske fyre,” smiler Charlotte, der mere end én gang blev ringforlovet i et svagt øjeblik. Seriøst blev det dog, da hun mødte Jorge i det lokale træningscenter.

Hotpants og høje hæle

De blev gift på en strand i Cuba. Jorge var byens store bodybuilder. Charlotte var fotomodellen, der poserede i små klæder for BMW. ”Folk kan mene, hvad de vil, men det var – og er – ren kærlighed. Og et hylende morsomt ægteskab”, fortæller Charlotte, som ser tilbage på 25 års samliv. ”De fleste lever det vilde liv som ungkarle eller ungmøer, men vi levede det sammen. Vi rejste Sydamerika tyndt, og om sommeren var det i hotpants og høje hæle på motorcykel til diskoteket Dreamers i Marbella. Det var bestemt ikke kedeligt,” garanterer den friske pige. Kedeligt var det heller ikke, når Charlotte serverede på den legendariske danske restaurant Janni's eller ekspederede i tøjbutikken Tess på Kirketorvet i Fuengirola. Men en dag foreslog Jorge, at de skulle starte op for dem selv.

Baller af stål

Idéen blev til fitness centret TripleX i Mijas. ”Vi satte al vores tid, kræfter og opsparing i projektet. Også vores søns børneopsparing,” griner Charlotte, men forsikrer, satsningen har været det hele værd. Centret fungerer, parret trives og Charlotte elsker sine timer som instruktør. ”Fitness har altid været en vigtig del af mit liv. Jeg går op i at holde mig godt og nyder den indre velvære, sporten giver,” fortæller den danske instruktør, som var en af de første, der blev uddannet af velkendte Charlotte Bircow. ”Det var dengang, mænd skulle have vaskebræt og piger skulle have baller af stål. Det lyder helt åndsvagt i dag, men sådan hed det sig dengang,” husker Charlotte. Om hun i dag har baller af stål, lader vi være op til fantasien, men hun går i al fald til den i træningscentret.

”Jo mere man træner, des mere energi får man på sigt,” påstår den danske fitnesspige. Måske derfor syder hun altid af energi, når man møder hende i Delicatessen. ”Her er jeg juleassistent året rundt. Jeg skulle bare give et nap med i julen for nogle år siden, men nu ringer de så ofte, at jeg fast har uniformen liggende i bilen. Det er helt fint. Jeg elsker at prøve noget nyt og have glade folk omkring mig,” fortæller den dynamiske pige. Der er fart på. Men når klokken slår sytten, ændres der fokus.

Aktiv husmor

Efter klokken fem vil Charlotte Dender Hansen nemlig være mor – og med stort M. Det er Charlotte, der henter og bringer, når 11-årige Tristan skal til atletik, svømning og boksning. Det er også Charlotte, der hjælper med lektielæsningen og er aktiv i skolens forældreforening. Og så står hun for madlavningen. ”Det er et virvar at lave hos os. Vi er kun tre men har tre forskellige kost- og madplaner. Hver mand drikker sågar sin type mælk,” fortæller Charlotte med et stort grin. Men der gås ikke på kompromis. Kost og træning skal følges ad. Og sønnike vænnes til at spise sundt og nærende. ”Jeg har kun lidt familie her, så jeg værner om den. Det er det vigtigste, jeg har. Jeg ville ikke bytte mit liv her for noget andet,” slutter Charlotte.
Hun har, hvad hun ønsker sig. Men måtte stikke af hjemmefra for at få det.
Det er hun blevet tilgivet for.

Ti skæve til Charlotte

1. Har du et hemmeligt talent?
Jeg er god til at tale mig ud af ting – specielt hvis jeg er i knibe. Måske er der gået en politiker tabt i mig :-)
2. Hvilke superkræfter ville du ønske, du havde?
Jeg ville ønsker, jeg kunne redde børn fra sult, nød og ulykker. Så ville jeg være en rigtig superwoman.
3. Din dårligste vane?
Jeg er en urolig sjæl, men det er i orden. Men specielt når jeg spiser, har jeg det med at rejse mig fra bordet. Det er dårlig vane, jeg burde vænne mig af med.
4. En ting, du gerne ville gøre om i livet?
Jeg fortryder intet i mit liv – absolut intet. Men jeg ville gerne have haft flere børn. Det havde ikke gjort spor, hvis vi havde fået tre-fire stykker.
5. Hvad gør dig nervøs?
Når jeg skal tage en vigtig beslutning, og ved, jeg efterfølgende ikke kan ombestemme mig. Jeg bliver også nervøs, og utålmodig, når jeg har ”sløve” mennesker omkring mig.
6. Det viseste råd, du nogensinde har fået?
Stol ikke på andres anbefalinger. Dan dig dit eget indtryk. Rådet fik jeg fra min mand, Jorge, lige som vi mødte hinanden.
7. Hvem ville du gerne drikke en øl med?
Jeg drikker ikke øl. Men skulle det være, skulle det være en øl på kajen i Hornbæk Havn med min far. Det var hans yndlingssted.
8. Har du et hjertebarn?
Jeg står i spidsen for en mødregruppe, der indsamler midler til børn i Mijas.
Pengene går til undervisningsmaterialer, studieture, etc. Derfor arrangerer jeg en del sports-events, hvor indtægten går til børnene. Generelt melder jeg mig altid til frivilligt velgørenhedsarbejde for børn.
9. Har du et godt ritual?
Vi spiser alle tre altid morgenmad sammen og om søndagen går vi en lang tur i bjergene.
10. Hvad er din livret?
Det er oksemørbrad med bagt kartoffel og bearnaisesauce.

UdskrivE-mail

Nyeste artikler fra La Danesa

Sabor a Málaga: Lokale produkter fra Málaga

I mere end 2000 år har Malága-provinsens befolkning dyrket råvarer af fineste kvalitet. Den frugtbar...

Gastronomi

IT-kriminelle på spil igen: Tusindvis af danskere udsat for …

Der florerer i øjeblikket tusindvis af falske e-mails i mange danskeres indbakker. Svindlernes bagta...

Tema & Profiler

Sarah Almagro - somos tu ola

Her i juli er det et år siden, nu 19-årige Sarah Almagro Vallejo blev indlagt på hospitalet med vold...

Tema & Profiler

En sjov dag for hele familien

  Tivoli World I Arrory de la Miel, Benalmádena, ligger Tivoli World – Solkystens tivoli, s...

Udflugter & Rejser

Her kan du se på dyr

  Crocodile Park I de naturtro bassiner i Crocodile Park ses krokodiller fra forskellige de...

Udflugter & Rejser

Vandlande på Costa del Sol

Vand, masser af vand og leg i vandland Disse vandattraktioner byder på meget sjov for hele famili...

Udflugter & Rejser

Sommer trendy = rósevine

Rosé er ikke kun søde sager, ’kærestevin’ eller tøsedrik For ikke så længe siden var verdens mest s...

Gastronomi

TUC-tærte med friske bær

Nu er det endelig sommer og det indbyder til hjemmebagte tærter med friske bær – som kan nydes på te...

Gastronomi

The View Marbella

The View Marbella vil sætte nye standarder inden for luksuriøs livsstil med dens moderne arkitektur ...

Bolig i Spanien

CAC - Centro de Arte Contemporáneo

Málagas museum for moderne kunst befinder sig i Málagas mest trendy bydel, Soho, og ligger lige på k...

Kultur

Den Skæve Vinkel - John Goth

Er du dansk og søger du bolig i Almuñecar-området, er det svært at komme uden om John Goth. Efter ty...

Tema & Profiler

Speakeasy – frisk opskrift med gin uden alkohol

Elías Bentolila står bag cocktailbaren Speakeasy i Fuengirola samt dennes nyligt åbnede søsterbar i ...

Gastronomi

Sommerguide 2019

Masser af sommerattraktioner på Costa del Sol! Har du brændt dig lidt i solen eller behøver du og f...

Udflugter & Rejser

Skygge i sommervarmen

Costa del Sol er fantastisk om sommeren – strandene viser sig fra deres bedste side, restauranterne ...

Tema & Profiler

Udflugter & Rejser

En sjov dag for hele familien

  Tivoli World I Arrory de la Miel, Benalmádena, ligger Tivoli World – Solkystens tivoli, som byder på pariserhjul, rutjsebaner og karruseller for store og små. Totalt findes her over 40 attr...

Udflugter & Rejser

Her kan du se på dyr

  Crocodile Park I de naturtro bassiner i Crocodile Park ses krokodiller fra forskellige dele af verden. Her vandrer du som besøgende mellem øer over broer oven over de mange krokodiller...

Udflugter & Rejser

Vandlande på Costa del Sol

Vand, masser af vand og leg i vandland Disse vandattraktioner byder på meget sjov for hele familien.   Aqualand I Torremolinos ligger Costa del Sols største vandland – Aqualand. Her findes...

Udflugter & Rejser

Sommerguide 2019

Masser af sommerattraktioner på Costa del Sol! Har du brændt dig lidt i solen eller behøver du og familien lidt variation efter mange og lange dage på stranden? Costa del Sol er danskernes favorit i ...

Udflugter & Rejser

Sport

27. Grundlovsmatch på Lauro Golf Resort

Søndag d. 2. juni 2019 afholdt man dansk Grundlovsmatch for 27. gang på Lauro Golf i Alhaurín de la Torre.   Præsident Tove Pedersen stod i front som vanligt med golf-arrangement og præmieoverrækkelse, sekretær Claus havde lavet et fantastisk forarbejde med scorekort. Efter matchen samlede ma...

Golf

Da far rejste til Mexico

Slog Adrian til som topscorer - forlængede kontrakt til 2021 og forlod grædende La Rosaleda   Han har altid været fars dreng, den nu 31-årig Adrian – offensiv midtbanespiller og overraskende Málaga CFs topscorer i denne medrivende sæson, da oprykning til La Liga, en af verdens bedste fodboldr...

Sport

Gastronomi

Sabor a Málaga: Lokale produkter fra Málaga

I mere end 2000 år har Malága-provinsens befolkning dyrket råvarer af fineste kvalitet. Den frugtbar...

Gastronomi

Sommer trendy = rósevine

Rosé er ikke kun søde sager, ’kærestevin’ eller tøsedrik For ikke så længe siden var verdens mest s...

Gastronomi

TUC-tærte med friske bær

Nu er det endelig sommer og det indbyder til hjemmebagte tærter med friske bær – som kan nydes på te...

Gastronomi

Speakeasy – frisk opskrift med gin uden alkohol

Elías Bentolila står bag cocktailbaren Speakeasy i Fuengirola samt dennes nyligt åbnede søsterbar i ...

Gastronomi

Kultur

CAC - Centro de Arte Contemporáneo

Málagas museum for moderne kunst befinder sig i Málagas mest trendy bydel, Soho, og ligger lige på kanten af Guadalminaf...

Kultur

Osbornetyren – en hyldest

De er fordelt over hele Spanien, på Costa del Sol har vi også nogle stykker. Stolt og stærk toner den frem på bakketoppe...

Kultur

Tema, Debat & Profiler

IT-kriminelle på spil igen: Tusindvis af danskere udsat for …

Der florerer i øjeblikket tusindvis af falske e-mails i mange danskeres ind...

Tema & Profiler

Sarah Almagro - somos tu ola

Her i juli er det et år siden, nu 19-årige Sarah Almagro Vallejo blev indla...

Tema & Profiler

Den Skæve Vinkel - John Goth

Er du dansk og søger du bolig i Almuñecar-området, er det svært at komme ud...

Tema & Profiler

Skygge i sommervarmen

Costa del Sol er fantastisk om sommeren – strandene viser sig fra deres bed...

Tema & Profiler

NIKKI BEACH MARBELLA

De store sommer-DJ´s Hvad er en sommer uden noget at fejre? Og hvad er f...

Tema & Profiler

Er spanierne virkelig så dovne?

”Det er også de spaniere...!” Jeg hører det så ofte, at jeg nu ikke kan la...

Tema & Profiler

Dansk serieiværksætter vil sælge smoothies til hele Spanien

Der snittes, skæres og pakkes i det lille industrikøkken. Vi har kigget ind...

Tema & Profiler

Cudeca: Second hand-butikkerne med et vigtigt ærinde

Det er fredag og klokken er 09.55. Udenfor Cudecas nye butik i Los Boliches...

Tema & Profiler

Dekker og den spanske dopinglæge

I sin selvbiografi fortæller cykelrytteren Thomas Dekker om sit samarbejde ...

Tema & Profiler

Norrbom Marketing

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tlf.: 95 258 15 53
norrbom@norrbom.com