Under huden på Rasmus Seebach

Rasmus Seebach kan noget, som ingen andre musikere kan i dag. Han kan nemlig sælge plader. Og det er uhørt i en tid, hvor al musik let kan streames fra nettet.
Siden hans første album kom på gaden i 2009, har Rasmus Seebach solgt over 700.000 albums. Det er salgstal på lige fod med Kim Larsen i sin storhedstid.
Folket vil ha' Rasmus – og Rasmus vil ha' folket. Med sin musik og sine tekster tøver han ikke med at lukke sit publikum indenfor.

Er som de andre

Han har fået kritik for, at hans tekster er banale, men for Rasmus Seebach selv er det blot et kompliment. “Jeg ser det som et tegn på, folk forstår dem. Og forstår du mine tekster, forstår du også mit budskab, og så er jeg glad,” fortæller den populære musiker og fortsætter: “En af de største glæder, jeg kan få som sangskriver, er, når folk siger til mig ’Jeg forstår fint, hvad det er, du synger om. Sådan har jeg det også nogle gange’. Det er fantastisk, for så giver musikken mening for mig. Så ser vi, hvordan musikken kan gøre en forskel. Det elsker jeg at være en del af.”
Rasmus Seebach er ikke bange for at synge og fortælle om sig selv. Hans musik og tekster fortæller meget om hans liv, følelser, fejl og håb. “Jeg gemmer mig ikke bag noget. Alle kan se, jeg ikke er perfekt. Jeg er en kendt person, men indeni er jeg præcis som alle andre - heldigvis,” fortæller den populære solist, som bestemt ikke virker til hverken at skjule en arrogant side eller have problemer med at være i øjenhøjde med sit store publikum. “Dybest set synes jeg selv, at jeg er helt nede på jorden og vil gerne ha', folk skal kende mig, som den jeg er. Det ville være trist, hvis min succes skulle forhindre mig i at skabe tætte relationer til andre mennesker,” siger han. Rasmus Seebach har lovet sig selv at gøre, hvad der føles rigtigt, også selvom det ikke gør alle tilfredse. “Mit publikum er meget bredt og det er jeg super lykkelig for.

Den sociale arv

Drømmen begyndte allerede som dreng, da han i mange år havde værelse lige ved siden af sin fars øvelokale. I teenageårene fløj nye melodier ud af munden på ham, når han løb op og ned ad trappeopgangene med lokalavisen på Frederiksberg, men den unge Seebach havde ikke forestillet sig en karriere som sanger. Sammen med sin bror, Nicolai, havde han primært slået igennem som sangskriver og producent for andre. Det var først i 2009, da brødrene stod med nummeret “Engel”, de besluttede sig for, Rasmus skulle lægge stemme stil. Det blev startskuddet til noget stort. “Det var uventet, men fantastisk, det skulle gå den vej, for det er toppen selv at komme ud til publikum med sin musik. Jeg glæder mig altid gevaldigt til en ny koncertturné,” fortæller Rasmus Seebach. Publikum strømmer til hans koncerter og Rasmus vælter sig i succes. Det samme gjorde hans far, Tommy, da han var på hans alder. Men Rasmus Seebach frygter ikke, han skal lide samme skæbne. “Jeg er væsentligt bedre klædt på hjemmefra til at klare livets udfordringer. Det er begge mine forældres ære. Vi kan naturligvis alle komme i ubalance, men sker det, tror jeg på mig selv og de nærmeste omkring om,” fortæller Rasmus Seebach, der altid har været stolt af sin far og aldrig har tøvet med at inddrage hans musik og tekster på sine albums. “Min far nåede aldrig at se mig på en scene, men jeg er sikker på, han er med på en kigger ovenfra og er glad for, det går mig så godt,” fortæller den folkekære sanger. Inden længe er Rasmus Seebach tilbage på scenen.

Hele familien skal til Málaga

I slutningen af maj skydes en ny turné i gang. Helt bevidst er der planlagt lidt færre koncerter end normalt. Til gengæld bliver de store og specielle. Det gælder også den 7. september, når Rasmus Seebach runder sin sommertour af på Castillo Sohail i Fuengirola. “Vi glæder os helt vildt til at komme af sted, for jeg har hørt så meget godt om området og de andre koncerter på den smukke borg. Det er ikke hver dag, man får muligheden for at optræde på en middelalderborg. Vi kommer med kæmpe spillelyst og en masse af de sange som folk kender, og måske en ny sang eller 2, hvem ved?” slutter en forventningsfuld Rasmus Seebach. Med sig tager han sit populære band og den nærmeste familie. Det bliver én stor familietur. Der skal være tid og plads til det hele.
 
Smukke Castillo Sohail

Den gamle middelalderborg i Fuengirola hører til blandt Andalusiens flotteste koncertsteder. Men sådan har det ikke altid været. Castillo Sohail har været hårdt medtaget af fortidens mange krige og næsten været bombet ned til grunden. Derfor var borgen i store perioder af det 19. og 20. århundrede på private hænder, da staten ikke havde noget at bruge ruinerne til. Men i 1989 kom Castillo Sohail atter på kommunens hænder, og i perioden 1995-97 blev borgen restaureret og delvist genopbygget. Der afvikles i dag et dusin årlige koncerter på Castillo Sohail samt en række andre kulturelle aktiviteter.

Dans på borgen

Der bliver musik, fest og god stemning i på borgen i Fuengirola hele aftenen - og natten med. Både før og efter koncerten spiller DJ RisRas den bedste danske og internationale musik fra 80’ og 90’erne. RisRas har rejst land og rige rundt som DJ de sidste tyve år og er i dag fast inventar på flere store danske festivaler. Hans musik, small talk og glade attitude er garanti for en god fest.
 
Billetter
 
Billetter til koncerten koster 50 euro og kan købes på ticketmaster.dk
og i følgende butikker:
Fuengirola: Unioptica – Café La Vida
Torremolinos: Pub Branigans
Mijas: Loft & Roomers – Vitamina
Marbella: Nykredit
Torre del Mar: Muebles Piramides
Nerja: Ole Optica
Almuñecar: Costa Granada Home – 123 Tours

UdskrivE-mail

Nyeste artikler fra La Danesa

Hvorfor bliver vi hormonsyge?

Facts:Chloe og Friederich er holistiske behandlere, som ser på dig som en helhed og anerkender, at d...

Helse & Sundhed

Hovedpine!

Langt størstedelen af os oplever at have smerter i hovedet, og en stor del af os lever med mere el...

Helse & Sundhed

Alderdom

Jeg bliver 76 år, og har det personligt rigtig godt med min alder. Livet har stadig mange spændende ...

Helse & Sundhed

María Sánchez Piña – mød den spanske advokat, der specialise…

Først arbejdede hun på et tysk kontor, dernæst et spansk kontor, som især henvendte sig til englænde...

Tema & Profiler

Art Gaucín Open Studios 2019

24. til 26. maj og 31. maj til 2. juni   Kunstnerne i Gaucín åbner deres studier for offent...

Kultur

Kan vi redde kapitalismen?

Begrebet lyder så materielt, men der ligger meget mere bag. Kapitalisme er lig med frihed, fremgang ...

Tema & Profiler

Under huden på Rasmus Seebach

Rasmus Seebach kan noget, som ingen andre musikere kan i dag. Han kan nemlig sælge plader. Og det er...

Tema & Profiler

Moderne Rioja

For mange har Rioja stadig rygte for at lave vine, som er domineret af fadlagring og smagen af de am...

Gastronomi

Skatterevolution i Andalusien

Den 1. april oplyste den nye præsident for Junta de Andalucía, Juanma Moreno, at regionalregeringen ...

Jura & Finans

Orihuela - Alicante-provinsens kulturelle hovedstad

Vi står i lav morgensol på broen Puente de Poniente i Orihuela og mærker duften af friskbrygget kaff...

Udflugter & Rejser

Almería – når enden er god....

Almería bliver somme tider i folkemunde kaldt ”el culo de España” (Spaniens ende, numse eller røv). ...

Udflugter & Rejser

Mine tre år med Kurt Cobain

Musikmanager udgiver bog på 25-årsdagen for Nirvana-forsangerens selvmordDanny Goldberg var skeptisk...

Tema & Profiler

Anonyme Alkoholikere

En forestilling af alkoholisme kan let være et beskidt, dårligt holdt hjem, slidte klæder, et hjemlø...

Tema & Profiler

Marias Dyrelykkeland i Córdoba

Nærmest symbolsk har Jorge, fincaens fritgående æsel og Marias rejsekammerat, tagets plads lige ved ...

Tema & Profiler

Udflugter & Rejser

Orihuela - Alicante-provinsens kulturelle hovedstad

Vi står i lav morgensol på broen Puente de Poniente i Orihuela og mærker duften af friskbrygget kaffe fra en bar lige ved siden af. Under os flyder Río Segura - langsomt og dovent. 20 kirkeklokker opl...

Udflugter & Rejser

Almería – når enden er god....

Almería bliver somme tider i folkemunde kaldt ”el culo de España” (Spaniens ende, numse eller røv). Det bliver den nok, fordi den ligger helt ude i det sydøstlige hjørne af landet og er omgivet af et ...

Udflugter & Rejser

Museo de vidrio y cristal

Dette er et af de museer i Málaga, der overrasker allermest. Gemt væk på en kedelig sidegade til Málagas bymidte ligger dette museum, hvis facade på ingen måde afslører, hvilket skatkammer der gemmer ...

Udflugter & Rejser

Zaragoza

Vi ankommer til Zaragoza en solfyldt eftermiddag. I det fjerne skimter vi de snedækkede toppe af Pyrenæerne, hvor solen fortsat skinner. Foran os løber Ebro, Spaniens mest vandførende flod, som minder...

Udflugter & Rejser

Sport

Muñiz skabte mer-værdi! Men ”Frygtens træner” blev endnu en …

Forholdet mellem præsident og klubejer, sheik Al-Thani, og Málaga CFs træner Juan Ramon Muñiz, 50 år og fra Asturien, har været særdeles anspændt siden sheiken for snart 10 år tilbage som en af sine første gerninger ved købet af klubben fyrede Muñiz. Han havde ellers i sidste turneringsrunde sikret ...

Sport

Golf April 2019... Med Stig Wiberg

Club de Golf Dinamarca på El Paraiso Marts matchen blev spillet på El Paraiso Golf lørdag den 16. marts med første start kl. 08:40 over 1. og 10. hul med 8 minutters mellemrum. Solen skinnede fra en skyfri himmel, og vinden kunne ikke engang få trætoppene til at blafre, så alle så frem til en fanta...

Golf

Gastronomi

Moderne Rioja

For mange har Rioja stadig rygte for at lave vine, som er domineret af fadlagring og smagen af de am...

Gastronomi

Japansk mispel - Der venter mispeltider i maj!

Det er travle dage hos mispelavlerne hos Cooperativa Estepona, da La Danesas journalist taler med ko...

Gastronomi

Lammekølle med hvidløg og rosmarin - og vin dertil!

Vin og lam hører sammen!! I hvert fald i vores familie. Vi spiser lam året rundt, men traditionen tr...

Gastronomi

Sabor a Málaga - Citroner

Exporterer nordpå I et ensomt industrilokale i landsbyen Alhaurín de la Torre møder vi Miguel Ángel...

Gastronomi

Kultur

Art Gaucín Open Studios 2019

24. til 26. maj og 31. maj til 2. juni   Kunstnerne i Gaucín åbner deres studier for offentligheden under de år...

Kultur

Auktioner for alle

Med auktioner i tre forskellige prisklasser samt mange års ekspertise er Bruun Rasmussen det optimale valg for dig, som ...

Kultur

Tema, Debat & Profiler

María Sánchez Piña – mød den spanske advokat, der specialise…

Først arbejdede hun på et tysk kontor, dernæst et spansk kontor, som især h...

Tema & Profiler

Kan vi redde kapitalismen?

Begrebet lyder så materielt, men der ligger meget mere bag. Kapitalisme er ...

Tema & Profiler

Under huden på Rasmus Seebach

Rasmus Seebach kan noget, som ingen andre musikere kan i dag. Han kan nemli...

Tema & Profiler

Mine tre år med Kurt Cobain

Musikmanager udgiver bog på 25-årsdagen for Nirvana-forsangerens selvmordDa...

Tema & Profiler

Anonyme Alkoholikere

En forestilling af alkoholisme kan let være et beskidt, dårligt holdt hjem...

Tema & Profiler

Marias Dyrelykkeland i Córdoba

Nærmest symbolsk har Jorge, fincaens fritgående æsel og Marias rejsekammera...

Tema & Profiler

Englene og hundene – og Judith

I godt 10 år har hun produceret de små engle, der findes i guld og sølv og ...

Tema & Profiler

Det gyser i kommunerne

Kommunalvalget står for døren. Den 26. maj kaldes vi til stemmeurnerne – og...

Tema & Profiler

Den Skæve Vinkel - Charlotte Dender Hansen

Hun er pigen med det store smil og den friske stemme – uanset om du møder h...

Tema & Profiler

Norrbom Marketing

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tlf.: 95 258 15 53
norrbom@norrbom.com