Under huden på Rasmus Seebach

Rasmus Seebach kan noget, som ingen andre musikere kan i dag. Han kan nemlig sælge plader. Og det er uhørt i en tid, hvor al musik let kan streames fra nettet.
Siden hans første album kom på gaden i 2009, har Rasmus Seebach solgt over 700.000 albums. Det er salgstal på lige fod med Kim Larsen i sin storhedstid.
Folket vil ha' Rasmus – og Rasmus vil ha' folket. Med sin musik og sine tekster tøver han ikke med at lukke sit publikum indenfor.

Er som de andre

Han har fået kritik for, at hans tekster er banale, men for Rasmus Seebach selv er det blot et kompliment. “Jeg ser det som et tegn på, folk forstår dem. Og forstår du mine tekster, forstår du også mit budskab, og så er jeg glad,” fortæller den populære musiker og fortsætter: “En af de største glæder, jeg kan få som sangskriver, er, når folk siger til mig ’Jeg forstår fint, hvad det er, du synger om. Sådan har jeg det også nogle gange’. Det er fantastisk, for så giver musikken mening for mig. Så ser vi, hvordan musikken kan gøre en forskel. Det elsker jeg at være en del af.”
Rasmus Seebach er ikke bange for at synge og fortælle om sig selv. Hans musik og tekster fortæller meget om hans liv, følelser, fejl og håb. “Jeg gemmer mig ikke bag noget. Alle kan se, jeg ikke er perfekt. Jeg er en kendt person, men indeni er jeg præcis som alle andre - heldigvis,” fortæller den populære solist, som bestemt ikke virker til hverken at skjule en arrogant side eller have problemer med at være i øjenhøjde med sit store publikum. “Dybest set synes jeg selv, at jeg er helt nede på jorden og vil gerne ha', folk skal kende mig, som den jeg er. Det ville være trist, hvis min succes skulle forhindre mig i at skabe tætte relationer til andre mennesker,” siger han. Rasmus Seebach har lovet sig selv at gøre, hvad der føles rigtigt, også selvom det ikke gør alle tilfredse. “Mit publikum er meget bredt og det er jeg super lykkelig for.

Den sociale arv

Drømmen begyndte allerede som dreng, da han i mange år havde værelse lige ved siden af sin fars øvelokale. I teenageårene fløj nye melodier ud af munden på ham, når han løb op og ned ad trappeopgangene med lokalavisen på Frederiksberg, men den unge Seebach havde ikke forestillet sig en karriere som sanger. Sammen med sin bror, Nicolai, havde han primært slået igennem som sangskriver og producent for andre. Det var først i 2009, da brødrene stod med nummeret “Engel”, de besluttede sig for, Rasmus skulle lægge stemme stil. Det blev startskuddet til noget stort. “Det var uventet, men fantastisk, det skulle gå den vej, for det er toppen selv at komme ud til publikum med sin musik. Jeg glæder mig altid gevaldigt til en ny koncertturné,” fortæller Rasmus Seebach. Publikum strømmer til hans koncerter og Rasmus vælter sig i succes. Det samme gjorde hans far, Tommy, da han var på hans alder. Men Rasmus Seebach frygter ikke, han skal lide samme skæbne. “Jeg er væsentligt bedre klædt på hjemmefra til at klare livets udfordringer. Det er begge mine forældres ære. Vi kan naturligvis alle komme i ubalance, men sker det, tror jeg på mig selv og de nærmeste omkring om,” fortæller Rasmus Seebach, der altid har været stolt af sin far og aldrig har tøvet med at inddrage hans musik og tekster på sine albums. “Min far nåede aldrig at se mig på en scene, men jeg er sikker på, han er med på en kigger ovenfra og er glad for, det går mig så godt,” fortæller den folkekære sanger. Inden længe er Rasmus Seebach tilbage på scenen.

Hele familien skal til Málaga

I slutningen af maj skydes en ny turné i gang. Helt bevidst er der planlagt lidt færre koncerter end normalt. Til gengæld bliver de store og specielle. Det gælder også den 7. september, når Rasmus Seebach runder sin sommertour af på Castillo Sohail i Fuengirola. “Vi glæder os helt vildt til at komme af sted, for jeg har hørt så meget godt om området og de andre koncerter på den smukke borg. Det er ikke hver dag, man får muligheden for at optræde på en middelalderborg. Vi kommer med kæmpe spillelyst og en masse af de sange som folk kender, og måske en ny sang eller 2, hvem ved?” slutter en forventningsfuld Rasmus Seebach. Med sig tager han sit populære band og den nærmeste familie. Det bliver én stor familietur. Der skal være tid og plads til det hele.
 
Smukke Castillo Sohail

Den gamle middelalderborg i Fuengirola hører til blandt Andalusiens flotteste koncertsteder. Men sådan har det ikke altid været. Castillo Sohail har været hårdt medtaget af fortidens mange krige og næsten været bombet ned til grunden. Derfor var borgen i store perioder af det 19. og 20. århundrede på private hænder, da staten ikke havde noget at bruge ruinerne til. Men i 1989 kom Castillo Sohail atter på kommunens hænder, og i perioden 1995-97 blev borgen restaureret og delvist genopbygget. Der afvikles i dag et dusin årlige koncerter på Castillo Sohail samt en række andre kulturelle aktiviteter.

Dans på borgen

Der bliver musik, fest og god stemning i på borgen i Fuengirola hele aftenen - og natten med. Både før og efter koncerten spiller DJ RisRas den bedste danske og internationale musik fra 80’ og 90’erne. RisRas har rejst land og rige rundt som DJ de sidste tyve år og er i dag fast inventar på flere store danske festivaler. Hans musik, small talk og glade attitude er garanti for en god fest.
 
Billetter
 
Billetter til koncerten koster 50 euro og kan købes på ticketmaster.dk
og i følgende butikker:
Fuengirola: Unioptica – Café La Vida
Torremolinos: Pub Branigans
Mijas: Loft & Roomers – Vitamina
Marbella: Nykredit
Torre del Mar: Muebles Piramides
Nerja: Ole Optica
Almuñecar: Costa Granada Home – 123 Tours

UdskrivE-mail

Nyeste artikler fra La Danesa

Sabor a Málaga: Lokale produkter fra Málaga

I mere end 2000 år har Malága-provinsens befolkning dyrket råvarer af fineste kvalitet. Den frugtbar...

Gastronomi

IT-kriminelle på spil igen: Tusindvis af danskere udsat for …

Der florerer i øjeblikket tusindvis af falske e-mails i mange danskeres indbakker. Svindlernes bagta...

Tema & Profiler

Sarah Almagro - somos tu ola

Her i juli er det et år siden, nu 19-årige Sarah Almagro Vallejo blev indlagt på hospitalet med vold...

Tema & Profiler

En sjov dag for hele familien

  Tivoli World I Arrory de la Miel, Benalmádena, ligger Tivoli World – Solkystens tivoli, s...

Udflugter & Rejser

Her kan du se på dyr

  Crocodile Park I de naturtro bassiner i Crocodile Park ses krokodiller fra forskellige de...

Udflugter & Rejser

Vandlande på Costa del Sol

Vand, masser af vand og leg i vandland Disse vandattraktioner byder på meget sjov for hele famili...

Udflugter & Rejser

Sommer trendy = rósevine

Rosé er ikke kun søde sager, ’kærestevin’ eller tøsedrik For ikke så længe siden var verdens mest s...

Gastronomi

TUC-tærte med friske bær

Nu er det endelig sommer og det indbyder til hjemmebagte tærter med friske bær – som kan nydes på te...

Gastronomi

The View Marbella

The View Marbella vil sætte nye standarder inden for luksuriøs livsstil med dens moderne arkitektur ...

Bolig i Spanien

CAC - Centro de Arte Contemporáneo

Málagas museum for moderne kunst befinder sig i Málagas mest trendy bydel, Soho, og ligger lige på k...

Kultur

Den Skæve Vinkel - John Goth

Er du dansk og søger du bolig i Almuñecar-området, er det svært at komme uden om John Goth. Efter ty...

Tema & Profiler

Speakeasy – frisk opskrift med gin uden alkohol

Elías Bentolila står bag cocktailbaren Speakeasy i Fuengirola samt dennes nyligt åbnede søsterbar i ...

Gastronomi

Sommerguide 2019

Masser af sommerattraktioner på Costa del Sol! Har du brændt dig lidt i solen eller behøver du og f...

Udflugter & Rejser

Skygge i sommervarmen

Costa del Sol er fantastisk om sommeren – strandene viser sig fra deres bedste side, restauranterne ...

Tema & Profiler

Udflugter & Rejser

En sjov dag for hele familien

  Tivoli World I Arrory de la Miel, Benalmádena, ligger Tivoli World – Solkystens tivoli, som byder på pariserhjul, rutjsebaner og karruseller for store og små. Totalt findes her over 40 attr...

Udflugter & Rejser

Her kan du se på dyr

  Crocodile Park I de naturtro bassiner i Crocodile Park ses krokodiller fra forskellige dele af verden. Her vandrer du som besøgende mellem øer over broer oven over de mange krokodiller...

Udflugter & Rejser

Vandlande på Costa del Sol

Vand, masser af vand og leg i vandland Disse vandattraktioner byder på meget sjov for hele familien.   Aqualand I Torremolinos ligger Costa del Sols største vandland – Aqualand. Her findes...

Udflugter & Rejser

Sommerguide 2019

Masser af sommerattraktioner på Costa del Sol! Har du brændt dig lidt i solen eller behøver du og familien lidt variation efter mange og lange dage på stranden? Costa del Sol er danskernes favorit i ...

Udflugter & Rejser

Sport

27. Grundlovsmatch på Lauro Golf Resort

Søndag d. 2. juni 2019 afholdt man dansk Grundlovsmatch for 27. gang på Lauro Golf i Alhaurín de la Torre.   Præsident Tove Pedersen stod i front som vanligt med golf-arrangement og præmieoverrækkelse, sekretær Claus havde lavet et fantastisk forarbejde med scorekort. Efter matchen samlede ma...

Golf

Da far rejste til Mexico

Slog Adrian til som topscorer - forlængede kontrakt til 2021 og forlod grædende La Rosaleda   Han har altid været fars dreng, den nu 31-årig Adrian – offensiv midtbanespiller og overraskende Málaga CFs topscorer i denne medrivende sæson, da oprykning til La Liga, en af verdens bedste fodboldr...

Sport

Gastronomi

Sabor a Málaga: Lokale produkter fra Málaga

I mere end 2000 år har Malága-provinsens befolkning dyrket råvarer af fineste kvalitet. Den frugtbar...

Gastronomi

Sommer trendy = rósevine

Rosé er ikke kun søde sager, ’kærestevin’ eller tøsedrik For ikke så længe siden var verdens mest s...

Gastronomi

TUC-tærte med friske bær

Nu er det endelig sommer og det indbyder til hjemmebagte tærter med friske bær – som kan nydes på te...

Gastronomi

Speakeasy – frisk opskrift med gin uden alkohol

Elías Bentolila står bag cocktailbaren Speakeasy i Fuengirola samt dennes nyligt åbnede søsterbar i ...

Gastronomi

Kultur

CAC - Centro de Arte Contemporáneo

Málagas museum for moderne kunst befinder sig i Málagas mest trendy bydel, Soho, og ligger lige på kanten af Guadalminaf...

Kultur

Osbornetyren – en hyldest

De er fordelt over hele Spanien, på Costa del Sol har vi også nogle stykker. Stolt og stærk toner den frem på bakketoppe...

Kultur

Tema, Debat & Profiler

IT-kriminelle på spil igen: Tusindvis af danskere udsat for …

Der florerer i øjeblikket tusindvis af falske e-mails i mange danskeres ind...

Tema & Profiler

Sarah Almagro - somos tu ola

Her i juli er det et år siden, nu 19-årige Sarah Almagro Vallejo blev indla...

Tema & Profiler

Den Skæve Vinkel - John Goth

Er du dansk og søger du bolig i Almuñecar-området, er det svært at komme ud...

Tema & Profiler

Skygge i sommervarmen

Costa del Sol er fantastisk om sommeren – strandene viser sig fra deres bed...

Tema & Profiler

NIKKI BEACH MARBELLA

De store sommer-DJ´s Hvad er en sommer uden noget at fejre? Og hvad er f...

Tema & Profiler

Er spanierne virkelig så dovne?

”Det er også de spaniere...!” Jeg hører det så ofte, at jeg nu ikke kan la...

Tema & Profiler

Dansk serieiværksætter vil sælge smoothies til hele Spanien

Der snittes, skæres og pakkes i det lille industrikøkken. Vi har kigget ind...

Tema & Profiler

Cudeca: Second hand-butikkerne med et vigtigt ærinde

Det er fredag og klokken er 09.55. Udenfor Cudecas nye butik i Los Boliches...

Tema & Profiler

Dekker og den spanske dopinglæge

I sin selvbiografi fortæller cykelrytteren Thomas Dekker om sit samarbejde ...

Tema & Profiler

Norrbom Marketing

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tlf.: 95 258 15 53
norrbom@norrbom.com