Det danske magasin i Spanien
Med auktioner i tre forskellige prisklasser samt mange års ekspertise er Bruun Rasmussen det optimale valg for dig, som vil købe eller sælge på auktion.
Hos Bruun Rasmussen har vi i 70 år været bindeleddet mellem unikke genstande og interesserede købere. Med vores store erfaring samt professionelle rådgivning og vurdering bringer vi hvert år flere end 100.000 genstande videre til nye ejere.
Vi har repræsentanter over hele verden, som står klar med råd og vejledning om køb og salg. Overvejer du at sælge på auktion, giver vores repræsentant i Sydspanien, seniorekspert Vagn Erik Krogsøe, en gratis og uforpligtende vurdering af både kunst, antikviteter, design, sølv, smykker og armbåndsure samt bøger, frimærker og våben.
Vi er altid på udkig efter interessante genstande til vores auktioner, og hvem ved – måske ligger du selv inde med noget, som kan indbringe en mindre formue på auktion?

Sydens guld

Vores erfaring er, at der findes masser af guld i gemmerne på Solkysten, som opnår flotte hammerslag på vores auktioner. Blandt andet fik en russisk skulptur af Nicolai Ivanovich Liberich, som blev indleveret i 2017 af en dansker i Sydspanien, et hammerslag på 1,2 mio. kr. på en af vores Traditionelle Auktioner i Bredgade.
Mere generelt oplever vi lige nu stor international efterspørgsel på både ældre kunst, antikviteter, moderne kunst, orientalsk kunsthåndværk og nordisk design. Vi er blandt verdens førende auktionshuse inden for sidstnævnte, og på vores seneste Traditionelle Auktion satte vi international auktionsrekord med et hammerslag på 2,45 mio. kr. for et flygel designet af Poul Henningsen. Danske møbelklassikere fra 1930-70 er fortsat i meget høj kurs verden over.
Vores mand i det spanske, Vagn Erik Krogsøe, kommer gerne på vurderingsbesøg i private hjem over alt på Solkysten. Han står ligeledes til rådighed med alt det praktiske omkring indlevering til auktion. Hvis du foretrækker det, har du også mulighed for at benytte vores onlinevurderingsservice via vores hjemmeside.

Sælg i alle prisklasser

Vi har ikke kun fokus på eksklusivitet for de få, men også på kvalitet for de mange. Som det eneste internationalt anerkendte auktionshus i verden tilbyder vi derfor tre forskellige typer auktioner: Traditionelle Auktioner, som afholdes i vores auktionshus i Bredgade, Netauktioner samt det seneste skud på stammen, Direkte Auktioner.
Ligesom Netauktionerne foregår Direkte Auktion online og byder på genstande inden for kategorierne kunst, design og antikviteter. Forskellen på Direkte Auktioner og vores velkendte auktionstyper er blot, at sælger selv fotograferer genstanden og afsender den til køber efter hammerslag, hvorved salæret er lavere for begge parter.
De tre typer auktioner sikrer, at genstande helt ned fra 800 kroner og op til flere millioner kroner finder deres helt rigtige købere. Vores specialister ved altid, hvilken auktionstype en given genstand egner sig bedst til med henblik på det mest optimale salg. Med det prismæssigt brede spænd kan vi tilbyde en løsning for langt de fleste. Det er derfor, vi opfattes som Skandinaviens mest eftertragtede og troværdige auktionshus.

Auktionssuset

Hvad enten du vil investere i kostbare designikoner eller blot opgradere din bolig med fine fund, bør du heller ikke snyde dig selv for den oplevelse, det er at handle på auktion. Det er her, du kan finde unikke ting, som ingen andre har. Det er også her, du kan opleve spændingens sus, når kampen om en genstand sætter ind, ligesom du kan opleve glæden – eller ærgrelsen – når hammeren falder.
Foruden vores fire årlige Traditionelle Auktioner auktioneres flere end 1.500 genstande hver uge året rundt online på bruun-rasmussen.dk. Som oftest er de udbudte genstande i et lavere prisleje, end man finder på de Traditionelle Auktioner, men kvaliteten er stadig i højsædet.
Hos Bruun Rasmussen tilbyder vi markedets mest kyndige vurderingsekspertise inden for en bred vifte af kategorier. Hvis du har brug for vejledning i køb på vores auktioner, rådgiver vores eksperter gerne om nye tendenser og gode investeringer. Gå på opdagelse i vores store udvalg og find dine egne auktionsfavoritter på bruun-rasmussen.dk.
 
For yderligere information, kontakt venligst:
Vagn Erik Krogsøe
Seniorekspert og repræsentant i Sydspanien
+45 2445 1224 · vek@bruun-rasmussen.dk
 
Af Vagn Erik Krogsøe

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.