Det danske magasin i Spanien
Jul hos Flor Valentin – og julemarked i Centro Idea lørdag d. 15. december

Jul hos Flor Valentin – og julemarked i Centro Idea lørdag d. 15. december

“Hvad skulle vi gøre uden Janne,” vil man kunne høre mange gange i den kommende tid. For Janne Valentin er endnu engang gang vores garant for, at den danske jul kommer til Costa del Sol, i form af juletræer, ornamenter, dekorationer m.m. Og selvfølgelig er Janne som primus motor og ihærdig arrangør af årets julemarked i Centro Idea i konstant julehumør fra nu af og frem til den 24. december. Når du træder ind i butikken, med grangrene og kogler hængende ned fra loftet, flot dekoreret og mens tonerne af hyggelig julemusik lyder svagt fra højttalerne, så ved du, at julen er på vej – og på denne vej er et besøg hos Flor Valentin et must.

 
Så glem tid og sted for et øjeblik og lad dig opsluge af Flor Valentins juleunivers, hvor Janne som chefnissen og hendes team af professionelle julenisser nok skal hjælpe dig med at finde de ting, der skal til, for at julestemning er i top hjemme hos dig.
 
Endnu engang bringer Janne Valentin danske juletræer herned til os. Det er smukke, nyfældede Nordmannsgraner fra Danmark, og til at pynte dem med har Flor Valentin alt, hvad du skal bruge; stearinlys, lyskæder, kugler, hjerter. Et stort udvalg af fine juledekorationer og dejligt julenips står klar til at bringe julen ind i dit hjem, men der er selvfølgelig også frisk gran, ler, lys og pynt til de fingernemme, der selv har lyst til at give sig i kast med det kreative julejob.
 
Husk også det store traditionsrige julemarked, der afholdes på markedspladsen bag Centro Idea lørdag d. 15. december mellem kl. 10 og 16.
 
Der jules hele dagen igennem, og julemarkedets aktører glæder sig til at ønske glædelig jul med et overflødighedshorn af juleting, gaveideer, godter, knas og hygge – alt sammen i rammerne af en skandinavisk granskov med flotte juletræer, sne, julemand og boder. “Som altid kan juletræer på fod forudbestilles hos Flor Valentin,” fortæller Janne, som man kan træffe på tlf. 951 31 10 86.
 
Der vil være udskænkning fra boderne, der byder på forskellige julegodter, gløgg og æbleskiver. Der vil også være boder med dejlige julegaveideer, håndlavet julepynt, smykker og meget mere. Dagen igennem vil julemanden tage imod ønsker fra både store og små. Benyt også lejligheden til at gøre juleindkøb i Centro Ideas specialbutikker. Delikatessen bugner af skandinavisk julemad – og husk at bestille anden, skinken eller flæskestegen til juleaften.
 
Velkommen til en dejlig juletid!
Flor Valentin. Tlf. 951 31 10 86 – www.florvalentin.es
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.