Hvorfor udvikler vi hormonelle ubalancer?

Mange kvinder døjer med overvægt, hormonelle ubalancer og stress
 
• Hver dag er cirka 35.000 danskere sygemeldt med stress.
• 20 % af alle kvinder i Danmark oplever hormonubalancer.
• 15-20 % af alle par oplever infertilitet.
• Hver 7. kvinde i den fødedygtige alder lider af PCO (polycystiske ovarier).
• 320.545 danskere lider af diabetes
• Ca. 3-4 % af alle danskere lider af hypothyreose (ca. 20 millioner i USA). Der forekommer i Danmark 4000-5000 nye tilfælde af forhøjet stofskifte om året.
 
Dit hormonsystem har betydning for mange processer i din krop, herunder vægttab, din personlighed, dit tankeunivers, dine gavnlige og ikke-gavnlige vaner, energiniveauer, kuldehåndtering, fordøjelse, glæde, sult, sexlyst, fertilitet og meget mere!
 
Dit hormonsystems balance er altafgørende for dit velbefindende, men hvad hvis vi siger, at det egentlig kun er symptombehandling at arbejde med dit endokrine system?
For at dit hormonsystem overhoved kan fungere som budbringer, og stimulere, booste og skabe energi - så skal energisystemerne i hver en celle virke. For at de virker optimalt, så kræver det en del næringsstoffer.
 
Et menneske på 70 kg indeholder ca. 70 billioner celler, som hver især har en eller flere mitokondrier i sig, altså et batteri. For at dette batteri fungerer, kræver det nærigstoffer som Q10, aminosyrer, B-vitaminer, magnesium og mange flere. Oplever du mangel på disse næringsstoffer, så vil du over tid begynde at få symptomer som træthed, opleve at det er svært at tabe sig, ekstra sukker-sult, rynker, appelsinhud mm.
 
Dit endokrine system består af dine binyrer som blandt andet udskiller cortisol, cortison, DHEA, adrenalin, nor-adrenalin, skjoldbruskkirtlen blandt andet udskiller T3 (triiodothyronin) og T4 (thyroxin), kønsorganerne som udskiller østrogen, testosteron og progesteron.
 
Vi vil bede dig om at ryste posen og forstår at signaler, som kuldskær, en temperatur der går op og ned, tristhed, manglende overskud, problemer omkring menstruation eller hedeture ved overgangsalder - det er signaler fra din krop.
 
Min pointe her - du kan sagtens fortage dig noget i din dagligdag, som din krop ikke har det godt med - måske noget du har gjort i årevis og har lært hjemmefra.
For at vende en hormonel ubalance, kræver det flere ting!

Du skal tilfører gode næringsstoffer til dine celler. Næringsstoffer som booster dit immunforsvar, dine slimhinder og ikke mindst mitokondrierne i dine celler. Ofte er det desværre ikke nok at spise sig til disse næringsstoffer. Der ikke det i vores mad, som der var en gang (heller ikke det økologiske). Kosten skal vi ikke se bort fra selvfølgelig. Men for at nå helt i land, så skal du altså få kosttilskud dagligt.
 
Til dig som har prøvet meget og snart er træt af at blive ved med at prøve, skal du overveje at investere i kosttilskud, der har høj kvalitet og som indeholder nok næring i én pille.
Vi vil generelt anbefale dig en god vitaminpille. Alle dine kirtler har brug for vigtige vitaminer og mineraler for at virke optimalt. Så for at booste dine celler, så tag gerne en vitaminpille dagligt. Du finder den, vi anbefaler her currame.nordicvms.com

Derudover er en af vores favoritter Q10, der er en energiskaber, som du faktisk selv skaber på celleplan. Den er vigtig for kroppens modstandskraft. Det er en stærk antioxidant, som er god for alle organer og som beskytter vores celler.
 
Magnesium er et andet kosttilskud, som vi bestemt vil anbefale dig! Et vigtigt mineral, der indgår i alle cellerne i din krop. Det meste af det magnesium, der er i din krop, befinder sig i knoglerne, resten er fordelt på muskler og andet blødt væv. Magnesium er vigtigt for dit stofskifte og er med til at skabe energi på celleplan og med i den proces, der skal få dit hjerte til at trække sig rytmisk sammen.
 
B-vitaminer, som B6, B9 og B12 er også vigtige for dit hormonsystem. B-vitaminerne bruges til vores energiproduktion samt vores stofskifte, kulhydratstofskiftet og til aminosyrernes opbygning.
 
B6 aktiverer enzymer i kroppen og kan bruges til PMS-problemer. Den spiller først og fremmest en væsentlig rolle i aminosyre-stofskiftet (læs energi).
 
B9 er væsentlig for celledeling i kroppen. Kræves for udnyttelsen for sukker- og aminosyre. Nødvendig for dannelsen af røde blodlegemer.
 
B12 spiller en central rolle i aktivering af proteiner, som DNA, RNA og proteiner.

B12 er væsentlig for et sundt nervesystem og for vækst og udvikling; B12 er nødvendig for udnyttelsen af fedtstoffer, proteiner og kulhydrater samt forbedre koncentration, balance og hukommelse.

Få 4 ugers gratis mini hormonkursus med Chloe N. Bjoerk

Så er det vidst tid til at gøre noget andet for dit hormonsystem!
 
Igennem 4 uger tager Chloe dig med på en lille hormonrejse, som vil inspirere og gøre dig endnu klogere på dit hormonsystem. Uge for uge åbner hun op for undervisning i binyrebalance, skjoldbruskkirtelbalance, østrogen, testosteron og progesteron balance samt undervisning i dine lykkehormoner.
 
Tilmeld dig her og få et 4 ugers mini hormonkursus med Chloe N. Bjoerk her. www.currame.com/gratis-mini-hormonkursus/
 
Ønsker du at give din krop et energiboost og oplever mere vitalitet og glæde i din dagligdag?
 
Hos curra · me arbejder vi med helheden, kosttilskud, kost og laboratorietester. Det er nemlig sådan, at du kan tage en hormonanalyse og finde præcis ud af, hvor dine ubalancer ligger og få en præciseret behandlingsplan udfra dine ubalancer, krop og behov!
 
Book Friederich til en sundhedkonsultation som afholdes i Centro Sanum eller hjemme hos dig selv på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
 
Køb produkter lige her: currame.nordicvms.com
 
Friederich har hver måned en gratis dag, hvor du kan komme ned i Centro Sanum i Centro Idea og spørge ham ganske gratis til råds.
 
På gensyn! :)

- Chloe & Friederich
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til dem på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., via www.currame.com eller via instagram @curra.me.
 

UdskrivE-mail

Nyeste artikler fra La Danesa

Valnøddelagkage som den fra Svinkløv Badehotel

Sommer – ja det er snart slut – men heldigivis er vejret på vores breddegrader så nået til et punkt ...

Gastronomi

Nyheder om Sabor a Málaga - Málagas blå mærke

Hver måned her i La Danesa præsenteres et produkt, der bærer mærket Sabor a Málaga, noget som gennem...

Gastronomi

Få nyt look hos Ole Optica

Den skandinaviske brillebutik i Nerja bugner af nye lækre briller. Den flotte efterårskollektion er ...

Helse & Sundhed

Skuffet stjerne

Den japanske landsholdsspiller og engelske mester Shinji Okazaki måtte sammen med Jose Rodriguez lis...

Sport

Alderspletter på nethinden – AMD (Aldersrelateret Macula Deg…

AMD er en alvorlig øjensygdom, der siges at være den hyppigste årsag til synstab i den vestlige del ...

Helse & Sundhed

Goldeneye permanent make-up

I oktober måned er permanent makeup-temaet eyeliner og punktstregsteknik. Jeg har tidligere skrevet ...

Helse & Sundhed

Hvorfor udvikler vi hormonelle ubalancer?

Mange kvinder døjer med overvægt, hormonelle ubalancer og stress   • Hver dag er cirka 35.0...

Helse & Sundhed

Boligbesættelser i Málaga

Efter krisen i 2008, som jo ramte Spanierne særligt hårdt, voksede der en besætterbevægelse frem, so...

Udflugter & Rejser

Museo de Málaga

Hvor mange gange er jeg ikke hastet forbi denne mastodont af en bygning uden at skænke indholdet en ...

Udflugter & Rejser

Femte internationale kunstsymposium i Cómpeta

Kunst & skabelse – bliv bevæget af energi, lys og inspiration   Fra den 11. til den 19. o...

Udflugter & Rejser

Kaktusfigen – en sund delikatesse

Vi sidder i bilen, på en smal indlandsvej i Andalusiens sydlige hjørne. I vejkanten og i skråningern...

Gastronomi

Jazzmuld – Jazzmusik med rødder i den danske muld

”I jazz-musik bruger man typisk numre fra amerikanske musicals fra 30 – 50’erne. Efterhånden som vi ...

Kultur

El Knollo - bedre kendt som Sierra Elvira

Lad det være sagt med det samme: man kan ikke på noget kort finde stedet El Knollo. Det er noget Jes...

Udflugter & Rejser

Copenhague - Et stykke københavnerhistorie kommer til Málaga

Copenhagen er et teaterstykke af den britiske forfatter Michael Frayn. Stykket er baseret på spekula...

Kultur

Udflugter & Rejser

Boligbesættelser i Málaga

Efter krisen i 2008, som jo ramte Spanierne særligt hårdt, voksede der en besætterbevægelse frem, som, trods, en sundere økonomi, fortsat er i vigør i dag. La Danesa har talt med to personer, som har ...

Udflugter & Rejser

Museo de Málaga

Hvor mange gange er jeg ikke hastet forbi denne mastodont af en bygning uden at skænke indholdet en eneste tanke. Helt vildt at tænke på nu, hvor jeg er et to timer langt besøg og utallige indtryk rig...

Udflugter & Rejser

Femte internationale kunstsymposium i Cómpeta

Kunst & skabelse – bliv bevæget af energi, lys og inspiration   Fra den 11. til den 19. oktober besøger en særlig gruppe kunstnere den charmerende bjerglandsby Cómpeta. Lieuwke Loth, der og...

Udflugter & Rejser

El Knollo - bedre kendt som Sierra Elvira

Lad det være sagt med det samme: man kan ikke på noget kort finde stedet El Knollo. Det er noget Jesper har fundet på. El Knollo ligger helt tæt på storbyen Granada, og dens rigtige navn er Sierra Elv...

Udflugter & Rejser

Sport

Skuffet stjerne

Den japanske landsholdsspiller og engelske mester Shinji Okazaki måtte sammen med Jose Rodriguez liste ud af bagdøren i Málaga CF på en dramatisk transfernat   Jeg træffer dem i spillergangen på Estadio Ciudad de Málaga torsdag den 29. august. De er nogle af de sidste Málaga-spillere, der du...

Sport

Spanien er verdensmester i basketball

Det spanske landshold vandt søndag verdensmesterskaberne i basketball efter at have domineret og altså besejret Argentina 95-75. Kampen blev afviklet i Beijing, hvor 32 hold kæmpede om guldmedaljen. Spilleren ved navn Ricky blev kåret som MVP (mest værdifulde spiller) i finalen, efter at have sikret...

Sport

Gastronomi

Valnøddelagkage som den fra Svinkløv Badehotel

Sommer – ja det er snart slut – men heldigivis er vejret på vores breddegrader så nået til et punkt ...

Gastronomi

Nyheder om Sabor a Málaga - Málagas blå mærke

Hver måned her i La Danesa præsenteres et produkt, der bærer mærket Sabor a Málaga, noget som gennem...

Gastronomi

Kaktusfigen – en sund delikatesse

Vi sidder i bilen, på en smal indlandsvej i Andalusiens sydlige hjørne. I vejkanten og i skråningern...

Gastronomi

Vin "En primeur"

”En primeur” er et fransk vinhandlerudtryk, som beskriver, at vinen handles i forsalg. Altså inden v...

Gastronomi

Kultur

Jazzmuld – Jazzmusik med rødder i den danske muld

”I jazz-musik bruger man typisk numre fra amerikanske musicals fra 30 – 50’erne. Efterhånden som vi spillede, sneg der s...

Kultur

Copenhague - Et stykke københavnerhistorie kommer til Málaga

Copenhagen er et teaterstykke af den britiske forfatter Michael Frayn. Stykket er baseret på spekulationer om, hvad der ...

Kultur

Tema, Debat & Profiler

10 tips til bedre billeder

Sådan tager du gode billeder med din mobil   Idag bruger de fleste...

Tema & Profiler

Den fascinerende historie om Andalusiens dørnagler

Gamle døre har altid fascineret mig. Uanset hvor jeg er - på rundtur i Ital...

Tema & Profiler

På den anden side: Er I okay?

På godt og ondt er der sket meget i Spanien de sidste 20-30 år. Der er ting...

Tema & Profiler

Den skæve vinkel: Kim Kold

Han er stor, stærk og selvsikker. Det mærkes både, når du har ham ansigt ti...

Tema & Profiler

Profil: Hans Hugo From

Den rare mand med den faste hånd   De fleste enten kender, har set...

Tema & Profiler

Muebles Piramides fejrer 20-års jubilæum

Møbelbutikken, hvis fulde navn er Muebles Piramides Puerto, ligger i smørhu...

Tema & Profiler

Pia Carlsson

Den Skæve Vinkel: Pia Carlsson

Som ung dansede hun solen sort. I dag arbejder hun den sort.Pia Carlsson ...

Tema & Profiler

På den anden side: Kan vi vende bøtten?

Vi hører til helt i toppen, når snakken falder på solskinstimer, gastronomi...

Tema & Profiler

Et interview med Peter Sisseck i Ribera del Duero

Egentlig var det bare et eksperiment på at lave vin på 90 år gamle vinstokk...

Tema & Profiler

Norrbom Marketing

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tlf.: 95 258 15 53
norrbom@norrbom.com