Lider du af bindevævssmerter, kredsløbsproblemer og appelsinhud?

Brugervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Facts:

Chloe og Friederich er holistiske behandlere, som ser på dig som en helhed og anerkender, at din livsstil, dit sind, din psyke og din krop hænger sammen! Tilsammen har de mere end 25 års erfarring i behandling af hormonelle ubalancer og kroniske sygdomme. De er stiftere af currame-metoden, Health Mentor Uddannelsen og Skab naturlig (hormon)balance.
 
Se mere til dem på www.currame.com, https://www.facebook.com/currame/ og @curra.me
 
Uanset hvad du ønsker at opnå i dit liv – om det er at få bugt med dit eksem, dit tarmproblem, en spiseforstyrrelse eller om du drømmer om at blive gravid, at få en tilstedeværelse i nuet, leve sundt, få fred med din fortid eller forstå dine indre dialoger, så kan vi hjælpe dig med at nå dit mål!
I vores behandlinger gør vi brug af laboratorietester, kostjusteringer, kosttilskud, homøopati og meget mere.
Mange oplever appelsinhud og blodspringninger på deres ben. Det sker oftest med alderen, men vi møder også mange unge piger med disse problemer.
Skal vi komme appelsin til livs, mener vi, at vi må lokalisere, hvor problemet stammer fra, og så gøre noget ved det. Der skal støttes så meget op omkring kroppen som muligt, så vi sørger for, at det i hvert fald ikke bliver værre!
Kredsløbet transporterer blodet rundt i kroppen. Blodet indeholder en masse vigtige næringsstoffer, som skal transporteres derhen, hvor det skal bruges. Derudover indeholder blodet også en masse ilt. Blodets opgave er også at transportere det ‘brugte’ ud af din krop igen, ved f.eks. at sende det hen til bl.a. din lever.
Når vi oplever appelsinhud, er det betændelse, der ligger indkapslet i kroppen. Det er altså gammelt affald, der er blevet indkapslet i din krop.
Det vigtigste du kan gøre, er at stoppe op og justere, så du på bedste vis støtter din krop, så den ikke laver mere unødvendig cellulitis. Derfra kan du nemlig skabe flow.
Så dine blodspingninger på benene, dine strækmærker, bindevævssmerter og cellulitis hænger altså sammen.
Det første du skal, er at eliminere alle former for affaldstoffer, du kommer i nærheden af. Din krop bruger enormt meget energi på at få det ud igen, og det kræver afsindig mange antioxidanter for at holde dig stærk og rask.
Så start med at se på din kost. Hvor kan du justere?
Smid alt det plastik du har derhjemme ud. Det indeholder affaldstoffer og hormonforstyrende stoffer, som din krop ikke har brug for! Skift dine plejeprodukter ud med økologiske produkter, gerne købt hos din lokale helsekost, og se om du ikke stille og roligt kan udskifte dine fødevarer til økologi.
Allerede ved disse ændringer gør du en kæmpe forskel for dig selv, din krop, dit mindset og din familie!
Derefter skal vi have fyldt nogle gode byggematerialer på din krop - altså brandstof. Så din krop har den energi, den skal bruge til at minimere dine affaldstoffer og genoprette dine blodårer.
Ofte skaber du blodspringninger, fordi der ikke er nok gang i dit kredsløb, og der mangler energi. Kroppen formår ikke at få blodet hurtigt nok tilbage til hjertet, og derfor går det andre veje. En anden grund kan være, at dit væv går i stykker, da du ikke har de byggematerialer (og tid) du skal bruge til at opbygge. En sidste grund kan være overforkalkning og belægning i dine årer. Det kan opstå, hvis du får for meget ødelagt olie, for mange raffinerede kulhydrater, såsom korn og sukker, og dette kan sinke dit blodomløb.
Så du skal have energi og gode næringsstoffer til din krop for at skabe balance!
Sørg for at spise masser af grøntsager, kød, fisk, frugt, nødder og få masser af vand - gerne over 2 liter. (Se vores 10 kostråd på vores hjemmeside)
Udrensning er top vigtigt for at formindske dine blodspringninger og cellulitis!
At investere i en 3 måneders ampulkur http://www.currame.com/produkter/homoeopati/ er virkelig vores bedste bud, da vi her igennem vil kunne booste dit kredsløb, din lever udrensning og sætte gang i dit bindevæv, så din krop kan komme igang med at slippe og opbygge.
Man kan også spise eksempelvis kakaobønner, der indeholder masser af polyfenoler, der giver bedre blodgennemstrømning, mindsker risikoen for blodpropper, hæmmer iltningen af kolesterol og sænker blodtrykket.
Omega-3 fra hørfrø olie, rapsolie og fisk er også godt for dit kredsløb. Det er med til at smøre dit indre, får affaldstofferne ud og virker forbyggende på dit kredsløb. Få gerne 3 spsk. dagligt af hørfrøolie og fiskeolie.
 
Gode ting, der booster kredsløbet:
- Tørbørstning med en tørbørste inden badet giver fokus på nuet og booster dit kredsløb.
- Chili sætter gang i udrensningen.
- Grøntsager, gerne de grønne som indeholder masser af klorofyl. Klorofyl er det grønne pigment i planter, som bruges i planten, ligesom hæmoglobin bruges i kroppen – til at transportere ilt til alle celler. Hjernen og resten af kroppens væv fungerer mest optimalt i et godt iltet miljø. Klorofyl øger også antallet af røde blodlegemer, som vi godt kan lide. Chlorella og spirulina er også rig på klorofyl.
- Ginkgo Biloba og Ginseng som booster din energiomsætning og derved dit kredsløb
- Q10 som er kendt for at skabe balance i kredsløbet og formindske kolesterol samt blodpropper.
- Ingefær som booster dit immunforsvar og hjælper med at opretholde en sund krop
- Hamamelis i tabs og salve fra Heel
- Brændenælde i kaps og som te
- Havtorn
- At slutte sit bad af med en kold skyller, som booster dit kredsløb.
- Arteria-Heel N dråber - gives ved åreknuder og kredsløbsbesvær.
- Spa, saunagus og infrarød sauna et par gange om måneden er også guld værd, både for din metabolisme, udrensning og kredsløb.
 
Oplever du cellulitis, åreknuder, strækmærker og/eller blodspringer, så køb Hamamelis og Traumeel salve fra Heel og smør et tykt lag på det ønskede område du ønsker at behandle. Rul derefter husholdningsfilm omkring (ikke for stramt) og sov med det natten over. Traumeel trækker betændelse ud og går ind og healer op, hamamelis går ind og booster og hjælper dit kredsløb.
 
Ønsker du at gøre lige det ekstra for din krop, så book Friederich til en sundhedkonsultation, som kan afholdes i Centro Sanum eller hjemme hos dig selv på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på +4527207723
Friederich har hver måned en gratis dag, hvor du kan komme ned i Centro Sanum i centro Idea og spørge ham ganske gratis til råds.
Husk, du kan købe dine kosttilskud på currame.nordicvms.com
 
På gensyn! :)
 
Chloe N. Bjoerk & Friederich Damore Bruun
 
———————————————————-
 
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til dem på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., via www.currame.com eller via Instagram @curra.me

UdskrivE-mail

Nyeste artikler fra La Danesa

Sabor a Málaga: Lokale produkter fra Málaga

I mere end 2000 år har Malága-provinsens befolkning dyrket råvarer af fineste kvalitet. Den frugtbar...

Gastronomi

IT-kriminelle på spil igen: Tusindvis af danskere udsat for …

Der florerer i øjeblikket tusindvis af falske e-mails i mange danskeres indbakker. Svindlernes bagta...

Tema & Profiler

Sarah Almagro - somos tu ola

Her i juli er det et år siden, nu 19-årige Sarah Almagro Vallejo blev indlagt på hospitalet med vold...

Tema & Profiler

En sjov dag for hele familien

  Tivoli World I Arrory de la Miel, Benalmádena, ligger Tivoli World – Solkystens tivoli, s...

Udflugter & Rejser

Her kan du se på dyr

  Crocodile Park I de naturtro bassiner i Crocodile Park ses krokodiller fra forskellige de...

Udflugter & Rejser

Vandlande på Costa del Sol

Vand, masser af vand og leg i vandland Disse vandattraktioner byder på meget sjov for hele famili...

Udflugter & Rejser

Sommer trendy = rósevine

Rosé er ikke kun søde sager, ’kærestevin’ eller tøsedrik For ikke så længe siden var verdens mest s...

Gastronomi

TUC-tærte med friske bær

Nu er det endelig sommer og det indbyder til hjemmebagte tærter med friske bær – som kan nydes på te...

Gastronomi

The View Marbella

The View Marbella vil sætte nye standarder inden for luksuriøs livsstil med dens moderne arkitektur ...

Bolig i Spanien

CAC - Centro de Arte Contemporáneo

Málagas museum for moderne kunst befinder sig i Málagas mest trendy bydel, Soho, og ligger lige på k...

Kultur

Den Skæve Vinkel - John Goth

Er du dansk og søger du bolig i Almuñecar-området, er det svært at komme uden om John Goth. Efter ty...

Tema & Profiler

Speakeasy – frisk opskrift med gin uden alkohol

Elías Bentolila står bag cocktailbaren Speakeasy i Fuengirola samt dennes nyligt åbnede søsterbar i ...

Gastronomi

Sommerguide 2019

Masser af sommerattraktioner på Costa del Sol! Har du brændt dig lidt i solen eller behøver du og f...

Udflugter & Rejser

Skygge i sommervarmen

Costa del Sol er fantastisk om sommeren – strandene viser sig fra deres bedste side, restauranterne ...

Tema & Profiler

Udflugter & Rejser

En sjov dag for hele familien

  Tivoli World I Arrory de la Miel, Benalmádena, ligger Tivoli World – Solkystens tivoli, som byder på pariserhjul, rutjsebaner og karruseller for store og små. Totalt findes her over 40 attr...

Udflugter & Rejser

Her kan du se på dyr

  Crocodile Park I de naturtro bassiner i Crocodile Park ses krokodiller fra forskellige dele af verden. Her vandrer du som besøgende mellem øer over broer oven over de mange krokodiller...

Udflugter & Rejser

Vandlande på Costa del Sol

Vand, masser af vand og leg i vandland Disse vandattraktioner byder på meget sjov for hele familien.   Aqualand I Torremolinos ligger Costa del Sols største vandland – Aqualand. Her findes...

Udflugter & Rejser

Sommerguide 2019

Masser af sommerattraktioner på Costa del Sol! Har du brændt dig lidt i solen eller behøver du og familien lidt variation efter mange og lange dage på stranden? Costa del Sol er danskernes favorit i ...

Udflugter & Rejser

Sport

27. Grundlovsmatch på Lauro Golf Resort

Søndag d. 2. juni 2019 afholdt man dansk Grundlovsmatch for 27. gang på Lauro Golf i Alhaurín de la Torre.   Præsident Tove Pedersen stod i front som vanligt med golf-arrangement og præmieoverrækkelse, sekretær Claus havde lavet et fantastisk forarbejde med scorekort. Efter matchen samlede ma...

Golf

Da far rejste til Mexico

Slog Adrian til som topscorer - forlængede kontrakt til 2021 og forlod grædende La Rosaleda   Han har altid været fars dreng, den nu 31-årig Adrian – offensiv midtbanespiller og overraskende Málaga CFs topscorer i denne medrivende sæson, da oprykning til La Liga, en af verdens bedste fodboldr...

Sport

Gastronomi

Sabor a Málaga: Lokale produkter fra Málaga

I mere end 2000 år har Malága-provinsens befolkning dyrket råvarer af fineste kvalitet. Den frugtbar...

Gastronomi

Sommer trendy = rósevine

Rosé er ikke kun søde sager, ’kærestevin’ eller tøsedrik For ikke så længe siden var verdens mest s...

Gastronomi

TUC-tærte med friske bær

Nu er det endelig sommer og det indbyder til hjemmebagte tærter med friske bær – som kan nydes på te...

Gastronomi

Speakeasy – frisk opskrift med gin uden alkohol

Elías Bentolila står bag cocktailbaren Speakeasy i Fuengirola samt dennes nyligt åbnede søsterbar i ...

Gastronomi

Kultur

CAC - Centro de Arte Contemporáneo

Málagas museum for moderne kunst befinder sig i Málagas mest trendy bydel, Soho, og ligger lige på kanten af Guadalminaf...

Kultur

Osbornetyren – en hyldest

De er fordelt over hele Spanien, på Costa del Sol har vi også nogle stykker. Stolt og stærk toner den frem på bakketoppe...

Kultur

Tema, Debat & Profiler

IT-kriminelle på spil igen: Tusindvis af danskere udsat for …

Der florerer i øjeblikket tusindvis af falske e-mails i mange danskeres ind...

Tema & Profiler

Sarah Almagro - somos tu ola

Her i juli er det et år siden, nu 19-årige Sarah Almagro Vallejo blev indla...

Tema & Profiler

Den Skæve Vinkel - John Goth

Er du dansk og søger du bolig i Almuñecar-området, er det svært at komme ud...

Tema & Profiler

Skygge i sommervarmen

Costa del Sol er fantastisk om sommeren – strandene viser sig fra deres bed...

Tema & Profiler

NIKKI BEACH MARBELLA

De store sommer-DJ´s Hvad er en sommer uden noget at fejre? Og hvad er f...

Tema & Profiler

Er spanierne virkelig så dovne?

”Det er også de spaniere...!” Jeg hører det så ofte, at jeg nu ikke kan la...

Tema & Profiler

Dansk serieiværksætter vil sælge smoothies til hele Spanien

Der snittes, skæres og pakkes i det lille industrikøkken. Vi har kigget ind...

Tema & Profiler

Cudeca: Second hand-butikkerne med et vigtigt ærinde

Det er fredag og klokken er 09.55. Udenfor Cudecas nye butik i Los Boliches...

Tema & Profiler

Dekker og den spanske dopinglæge

I sin selvbiografi fortæller cykelrytteren Thomas Dekker om sit samarbejde ...

Tema & Profiler

Norrbom Marketing

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tlf.: 95 258 15 53
norrbom@norrbom.com