2019 bliver dit bedste år nogensinde!

Brugervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Lyder det godt? Eller virker det provokerende og præstationsangstfremkaldende?
Året er allerede i gang! Er du?
Uanset, så begynd med at læse det her. Bagefter træffer du din beslutning.
Lige efter nytår lagde jeg et opslag på Facebook, som forårsagede en del skriveri. Opslaget lød sådan: "I sidste ende er alt et resultat af vores beslutninger. Mit liv er mit valg! Har du valgt dit?"
"Men livet rammer jo! Man vælger ikke selv at blive syg, at miste sit job eller få stjålet sin cykel", skrev folk.
Helt rigtigt, men du vælger selv, hvordan du tackler det - og din livsstil og dit livssyn har haft stor betydning for, hvordan og hvor hårdt du er ramt.
Drik et glas vand og træk vejret dybt. En simpel, næsten gratis og rigtig god begyndelse. Det er livsvigtig og helt basal næring til alle din krops celler, og det har omgående effekt. Oplev det lige nu!
Hvorfor opfordrer jeg til noget så selvfølgeligt som at drikke vand og trække vejret? Fordi jeg igen og igen møder folk, der ikke opdager, at deres kroppe mangler vand og ilt. Dehydrerede og stakåndede klager de over, at de ikke har det godt. Det er en beslutning!
Det har aldrig været nemmere at leve sundt, og hjælpe dig selv til et bedre helbred. Udbuddet af viden er enormt og deles ganske gratis via medierne. Der er flere sunde varer på hylderne end nogensinde. Motion tilbydes i så rigt mål, at det bør være umuligt ikke at finde en form, der passer. Og ganske vigtigt: Vi opfordres fra alle kanter til at leve et godt liv, bl.a. ved at unde os selv hyggeligt samvær med andre mennesker, ophold i naturen - og med dyr, et glas god rødvin (og nej, det hedder ikke 'et godt glas rødvin', menmindre man går højere op i glassets kvalitet end vinens) osv. osv. Ingen fanatisme, blot rettidig omhu med os selv. Viden herom er gratis og tilgængelig for alle, der beslutter at søge den. Og anvendes den, bliver den til visdom. Livsvisdom.

Hvorfor beslutte at gøre 2019 til dit bedste år?

Fordi du aldrig har haft bedre muligheder for det.
Det meste af verden er rigere end nogensinde - ikke kun i penge men også i potentiale.
Du har aldrig har større muligheder for at stige i graderne, videreuddanne dig, skabe karriere og forbedre dit liv. Der er motivation og læring at hente om alt - og det meste er ganske gratis.
Tag blot YouTube. Her kan du lære alt lige fra bogføring, hattemageri og Origami til lerklining, webdesign og palæokogekunst. Eller hvad med at lære at bygge din egen blockchain?
Tidligere kostede uddannelser kassen, og man skulle rejse efter dem. I dag leveres masser af brugbar viden ganske gratis direkte til din computer, som du kan tage med dig ud i haven, ned på yndlingscafeen eller i toget, så du kan lære der, hvor det fungerer bedst for dig.
Har du 'drive' tilsat lidt dristighed, så konfronter dig selv med spørgsmålet: Hvad er det, jeg vil opnå? I dag? På længere sigt? I livet? Hvad vil du opnå med din tilgang til konflikt? Din måde at tale til din kærlighedspartner på? Dit fokus på din uddannelse eller dit job? Snyder du på golfbanen? Råber du af dine medtrafikanter? Leger du dørmåtte, og lader andre tørre skoene af i nakken på dig? Ser glasset halvtomt ud eller halvt fyldt? Hvad er det egentlig, du vil? Og endnu vigtigere: Hvorfor? Hvad er dit HVORFOR? Prøv det! Nu!
2019 er året, hvor du kan beslutte dig for at få mere ud af det, du allerede har. Du kan blive en bedre partner, en venligere samfundsborger eller en sjovere og mere positiv ven. Dette er året, hvor du kan sige farvel til det job, som ikke gør dig glad, så du får muligheden for at lave noget, du virkelig har passion for. Få sagt til din mand eller kone, at du vil skilles - ikke på grund af ham eller hende, men for din helt egen skyld. Det er året, hvor du kan sige undskyld, og mene det! Og så ellers komme videre med venskabet, forholdet, ja, med livet...
2019 er året, der giver dig mulighed for at blive beundret for din indsats, og blive belønnet for den. Du beslutter dig nemlig for at sætte pris på dig selv - også bogstaveligt. Det er året, hvor du giver slip på det, der ikke fungerer; aktiviteter, forhold, forretninger og projekter. Man bliver ikke gladere eller rigere af at forfølge en dum ting, bare fordi man har investeret tid, lidenskab og penge i den.

2019 er altså dit år!

Og det bliver det, medmindre du beslutter dig for, at det skal være ligesom 2018 og alle de andre år, hvor intet sådan rigtigt flyttede sig for dig. For at ændre på det, er det nødvendigt at aktivere din indre mønsterbryder. Og det skal du selvfølgelig kun gøre, hvis du har lyst til positiv forandring. Mange har slet ikke lyst til det, men nyder den komfort, som ligger i det velkendte. Og har du det sådan, så er det rigtigt for dig!
Denne opfordring henvender sig nu alligevel til ALLE. For uanset, om du rykker frem, tilbage eller bliver i status quo, skal det være en aktiv beslutning baseret på dit helt eget HVORFOR?
2018 var mit bedste år nogensinde. Jeg fik kigget mig omkring i mit liv, og alt det jeg allerede har. Jeg fandt ud af at bruge det bedre. Det, som jeg ikke længere havde behov for, skilte jeg mig af med eller gemte væk for en stund. Projekter, som ikke fungerede, blev droppet - og i stedet mærkede jeg efter, hvad der gør mig glad og passioneret. Og det brugte jeg mit år på.
Jeg beskæftigede mig med opgaver, som jeg brænder 100% for. Jeg omgav mig med mennesker, som delte viden, som fik mig til at grine, som ville bruge af det, jeg kan byde ind med. Jeg var varsom med ikke at fylde mit indre bredbånd op med unyttig støj. Jeg smed vækkeuret ud, og stod op kl. 5, når jeg vågnede og var frisk kl. 5. Jeg bestemte selv, om det er søndag om onsdagen, og jeg følte mig fri og skabte løbende midlerne til netop den: Friheden. Selvfølgelig blev jeg ramt af livet; sygdom i familien, konflikter, skæve dage osv., men jeg besluttede mig for at tackle det i fuld bevidsthed om, hvad jeg ville opnå med mine ord og mine handlinger.
Jeg har ikke besluttet mig for, at 2019 skal være lige så godt som 2018. Det skal være bedre. Og det bliver det, fordi jeg er helt bevidst om den kraft, der ligger i mit HVORFOR og i mine beslutninger. Jeg vil blive bedre til at leve det her liv!
Har du vanskeligt ved at finde dit HVORFOR? Svært ved at bryde dit mønster? Så book en konsultation hos mig (i Torreblanca eller på Skype, FaceTime e.lign.). Jeg vil med glæde assistere dig på vejen.
 
Helle Espensen

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - tel. +34 607 62 91 06

UdskrivE-mail

Tilmeld dig her - Spanske nyheder på dansk

Nyeste artikler fra La Danesa

Hvad er akne og uren hud?

  Akne er en inflammatorisk tilstand i huden, som især viser sig som det, vi normalt kalder ...

Helse & Sundhed

Oplever du ømhed og smerter i og omkring dine led?

Facts: Chloe og Friederich er holistiske behandlere, som ser på dig som en helhed og anerkender, at...

Helse & Sundhed

Smuk og forynget hud med kemisk peeling - Ny banebrydende be…

Prodigy Peel er en ny og banebrydende hudbehandling fra det kendte amerikanske firma IS CLINICAL. D...

Helse & Sundhed

Telomere

Min datter ringede en søndag og spurgte begejstret og lidt belærende, om jeg nogen sinde havde hørt ...

Helse & Sundhed

Tillykke til Jonas Tofterup – første danske Master of Wine

La Danesa har før interviewet Jonas Tofterup, som nu efter bestået eksamen kan kalde sig for Danmark...

Tema & Profiler

Netværk på rekordtid - Seedster 4.0

Den efterhånden berømte iværksættercamp Seedster har netop afviklet sin fjerde camp. Deltagerne er k...

Tema & Profiler

DET SPANSKE BOLIGMARKED - FUP eller FAKTA

Det spanske ejendomsmarked var stabilt i januar - men genopretningen flader ud.   Antallet af...

Bolig i Spanien

Foredrag om sjælens mange liv

Cand.mag., forfatter og clairvoyant Teresa Thaning fortæller om sin nye bog Sjælens mange liv – en p...

Tema & Profiler

Zaragoza

Vi ankommer til Zaragoza en solfyldt eftermiddag. I det fjerne skimter vi de snedækkede toppe af Pyr...

Udflugter & Rejser

Lammekølle med hvidløg og rosmarin - og vin dertil!

Vin og lam hører sammen!! I hvert fald i vores familie. Vi spiser lam året rundt, men traditionen tr...

Gastronomi

Sabor a Málaga - Citroner

Exporterer nordpå I et ensomt industrilokale i landsbyen Alhaurín de la Torre møder vi Miguel Ángel...

Gastronomi

Påsken fejres storslået og varieret i Málagaprovinsen

Påsken nærmer sig, og mens man i Danmark maler påskeæg og samles omkring spisebordet for at spise la...

Tema & Profiler

Affald – skal det smides ud eller sorteres? Sorteres selvføl…

Hvis man ikke er ”zero waster”, som vi skrev om forrige måned, så er det højst sandsynligt, at man h...

Tema & Profiler

Grazalema kalder

Grazalema er en af Andalusiens mange smukke naturparker og vi har været der mange gange, men denne g...

Udflugter & Rejser

Udflugter & Rejser

Zaragoza

Vi ankommer til Zaragoza en solfyldt eftermiddag. I det fjerne skimter vi de snedækkede toppe af Pyrenæerne, hvor solen fortsat skinner. Foran os løber Ebro, Spaniens mest vandførende flod, som minder...

Udflugter & Rejser

Grazalema kalder

Grazalema er en af Andalusiens mange smukke naturparker og vi har været der mange gange, men denne gang fandt vi et superfint hotel og var ude på to spændende vandreture, som var temmelig hårrejsende...

Udflugter & Rejser

Den Engelske Camino – Camino Inglés

Fra Ferrol til Santiago de Compostela 27.09 til 04.10 2018 Når vi i daglig tale taler om at vandre på ”Caminoen”, er det underforstået, at der menes Den franske Camino fra St. Jean Pied de Port til S...

Udflugter & Rejser

El Museo Automovilístico y de la moda de Málaga

Det er den anden mest populære seværdighed i Málaga ifølge Tripadvisor, og man forstår godt, hvorfor så mange turister og herboende, store og små vælger at lægge vejen forbi dette museum.Uanset om man...

Udflugter & Rejser

Vægmaleriene i San Isidro, Orihuela

                                I foråret 1976 var der stor politisk usikkerhed i Spanien. General Fra...

Udflugter & Rejser

Sport

Golf April 2019... Med Stig Wiberg

Club de Golf Dinamarca på El Paraiso Marts matchen blev spillet på El Paraiso Golf lørdag den 16. marts med første start kl. 08:40 over 1. og 10. hul med 8 minutters mellemrum. Solen skinnede fra en skyfri himmel, og vinden kunne ikke engang få trætoppene til at blafre, så alle så frem til en fanta...

Golf

Mens bolden ruller... Skæbnestunder

Retssag kan koste sheiken Abdullah Al-Thani magten, mens oprykning til La Liga nu vakler for Málaga CF Af Morten Møller – ses her sammen med den tidligere topledelse i Málaga CF, Novo, finansdirektøren,Casado, generalsekretær, og Husillos, sportsdirektør.   Benalmádena-knægten Isco kastede g...

Sport

Gastronomi

Lammekølle med hvidløg og rosmarin - og vin dertil!

Vin og lam hører sammen!! I hvert fald i vores familie. Vi spiser lam året rundt, men traditionen tr...

Gastronomi

Sabor a Málaga - Citroner

Exporterer nordpå I et ensomt industrilokale i landsbyen Alhaurín de la Torre møder vi Miguel Ángel...

Gastronomi

Vin til osten - eller ost til vinen

Vi sidder ofte efter middagen med vin tilbage i glasset og måske lidt i flasken, og for at hyggen sk...

Gastronomi

Kultur

Auktioner for alle

Med auktioner i tre forskellige prisklasser samt mange års ekspertise er Bruun Rasmussen det optimale valg for dig, som ...

Kultur

It don’t mean a thing if it ain’t got that swing...

(doo wah, doo wah, doo wah, doo wah 
doo wah, doo wah, doo wah, doo wah)   It makes no diff'rence if it's sweet o...

Kultur

Kristian Lilholt og band – ’nytårskoncert’ i Margrethekirken

For syvende år i træk træder Kristian Lilholt og band op i Margrethekirken og giver koncert, som på én gang er velkendt ...

Kultur

Tema, Debat & Profiler

Tillykke til Jonas Tofterup – første danske Master of Wine

La Danesa har før interviewet Jonas Tofterup, som nu efter bestået eksamen ...

Tema & Profiler

Netværk på rekordtid - Seedster 4.0

Den efterhånden berømte iværksættercamp Seedster har netop afviklet sin fje...

Tema & Profiler

Foredrag om sjælens mange liv

Cand.mag., forfatter og clairvoyant Teresa Thaning fortæller om sin nye bog...

Tema & Profiler

Påsken fejres storslået og varieret i Málagaprovinsen

Påsken nærmer sig, og mens man i Danmark maler påskeæg og samles omkring sp...

Tema & Profiler

Affald – skal det smides ud eller sorteres? Sorteres selvføl…

Hvis man ikke er ”zero waster”, som vi skrev om forrige måned, så er det hø...

Tema & Profiler

Den Skæve Vinkel - John Peter Sørensen

Der er masser af John'er og Peter'er i verden. Men der er kun én John Peter...

Tema & Profiler

Drømmen om en øde strand

Efterhånden som sommeren vil byde på stadig bedre og varmere vejr, begynder...

Tema & Profiler

Da verden gik i sort

Tusindvis af skandinavere i Spanien mistede sidste år pludselig deres skand...

Tema & Profiler

Costa del Sol – det bedste sted at bo i Europa!

At Costa del Sol er det bedste sted at bo i Europa er en arrogant påstand, ...

Tema & Profiler

Norrbom Marketing

NYHEDSMAIL

Tilmeld dig vores nyhedsmails her

* indicates required

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tlf.: 95 258 15 53
norrbom@norrbom.com