2019 bliver dit bedste år nogensinde!

Brugervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Lyder det godt? Eller virker det provokerende og præstationsangstfremkaldende?
Året er allerede i gang! Er du?
Uanset, så begynd med at læse det her. Bagefter træffer du din beslutning.
Lige efter nytår lagde jeg et opslag på Facebook, som forårsagede en del skriveri. Opslaget lød sådan: "I sidste ende er alt et resultat af vores beslutninger. Mit liv er mit valg! Har du valgt dit?"
"Men livet rammer jo! Man vælger ikke selv at blive syg, at miste sit job eller få stjålet sin cykel", skrev folk.
Helt rigtigt, men du vælger selv, hvordan du tackler det - og din livsstil og dit livssyn har haft stor betydning for, hvordan og hvor hårdt du er ramt.
Drik et glas vand og træk vejret dybt. En simpel, næsten gratis og rigtig god begyndelse. Det er livsvigtig og helt basal næring til alle din krops celler, og det har omgående effekt. Oplev det lige nu!
Hvorfor opfordrer jeg til noget så selvfølgeligt som at drikke vand og trække vejret? Fordi jeg igen og igen møder folk, der ikke opdager, at deres kroppe mangler vand og ilt. Dehydrerede og stakåndede klager de over, at de ikke har det godt. Det er en beslutning!
Det har aldrig været nemmere at leve sundt, og hjælpe dig selv til et bedre helbred. Udbuddet af viden er enormt og deles ganske gratis via medierne. Der er flere sunde varer på hylderne end nogensinde. Motion tilbydes i så rigt mål, at det bør være umuligt ikke at finde en form, der passer. Og ganske vigtigt: Vi opfordres fra alle kanter til at leve et godt liv, bl.a. ved at unde os selv hyggeligt samvær med andre mennesker, ophold i naturen - og med dyr, et glas god rødvin (og nej, det hedder ikke 'et godt glas rødvin', menmindre man går højere op i glassets kvalitet end vinens) osv. osv. Ingen fanatisme, blot rettidig omhu med os selv. Viden herom er gratis og tilgængelig for alle, der beslutter at søge den. Og anvendes den, bliver den til visdom. Livsvisdom.

Hvorfor beslutte at gøre 2019 til dit bedste år?

Fordi du aldrig har haft bedre muligheder for det.
Det meste af verden er rigere end nogensinde - ikke kun i penge men også i potentiale.
Du har aldrig har større muligheder for at stige i graderne, videreuddanne dig, skabe karriere og forbedre dit liv. Der er motivation og læring at hente om alt - og det meste er ganske gratis.
Tag blot YouTube. Her kan du lære alt lige fra bogføring, hattemageri og Origami til lerklining, webdesign og palæokogekunst. Eller hvad med at lære at bygge din egen blockchain?
Tidligere kostede uddannelser kassen, og man skulle rejse efter dem. I dag leveres masser af brugbar viden ganske gratis direkte til din computer, som du kan tage med dig ud i haven, ned på yndlingscafeen eller i toget, så du kan lære der, hvor det fungerer bedst for dig.
Har du 'drive' tilsat lidt dristighed, så konfronter dig selv med spørgsmålet: Hvad er det, jeg vil opnå? I dag? På længere sigt? I livet? Hvad vil du opnå med din tilgang til konflikt? Din måde at tale til din kærlighedspartner på? Dit fokus på din uddannelse eller dit job? Snyder du på golfbanen? Råber du af dine medtrafikanter? Leger du dørmåtte, og lader andre tørre skoene af i nakken på dig? Ser glasset halvtomt ud eller halvt fyldt? Hvad er det egentlig, du vil? Og endnu vigtigere: Hvorfor? Hvad er dit HVORFOR? Prøv det! Nu!
2019 er året, hvor du kan beslutte dig for at få mere ud af det, du allerede har. Du kan blive en bedre partner, en venligere samfundsborger eller en sjovere og mere positiv ven. Dette er året, hvor du kan sige farvel til det job, som ikke gør dig glad, så du får muligheden for at lave noget, du virkelig har passion for. Få sagt til din mand eller kone, at du vil skilles - ikke på grund af ham eller hende, men for din helt egen skyld. Det er året, hvor du kan sige undskyld, og mene det! Og så ellers komme videre med venskabet, forholdet, ja, med livet...
2019 er året, der giver dig mulighed for at blive beundret for din indsats, og blive belønnet for den. Du beslutter dig nemlig for at sætte pris på dig selv - også bogstaveligt. Det er året, hvor du giver slip på det, der ikke fungerer; aktiviteter, forhold, forretninger og projekter. Man bliver ikke gladere eller rigere af at forfølge en dum ting, bare fordi man har investeret tid, lidenskab og penge i den.

2019 er altså dit år!

Og det bliver det, medmindre du beslutter dig for, at det skal være ligesom 2018 og alle de andre år, hvor intet sådan rigtigt flyttede sig for dig. For at ændre på det, er det nødvendigt at aktivere din indre mønsterbryder. Og det skal du selvfølgelig kun gøre, hvis du har lyst til positiv forandring. Mange har slet ikke lyst til det, men nyder den komfort, som ligger i det velkendte. Og har du det sådan, så er det rigtigt for dig!
Denne opfordring henvender sig nu alligevel til ALLE. For uanset, om du rykker frem, tilbage eller bliver i status quo, skal det være en aktiv beslutning baseret på dit helt eget HVORFOR?
2018 var mit bedste år nogensinde. Jeg fik kigget mig omkring i mit liv, og alt det jeg allerede har. Jeg fandt ud af at bruge det bedre. Det, som jeg ikke længere havde behov for, skilte jeg mig af med eller gemte væk for en stund. Projekter, som ikke fungerede, blev droppet - og i stedet mærkede jeg efter, hvad der gør mig glad og passioneret. Og det brugte jeg mit år på.
Jeg beskæftigede mig med opgaver, som jeg brænder 100% for. Jeg omgav mig med mennesker, som delte viden, som fik mig til at grine, som ville bruge af det, jeg kan byde ind med. Jeg var varsom med ikke at fylde mit indre bredbånd op med unyttig støj. Jeg smed vækkeuret ud, og stod op kl. 5, når jeg vågnede og var frisk kl. 5. Jeg bestemte selv, om det er søndag om onsdagen, og jeg følte mig fri og skabte løbende midlerne til netop den: Friheden. Selvfølgelig blev jeg ramt af livet; sygdom i familien, konflikter, skæve dage osv., men jeg besluttede mig for at tackle det i fuld bevidsthed om, hvad jeg ville opnå med mine ord og mine handlinger.
Jeg har ikke besluttet mig for, at 2019 skal være lige så godt som 2018. Det skal være bedre. Og det bliver det, fordi jeg er helt bevidst om den kraft, der ligger i mit HVORFOR og i mine beslutninger. Jeg vil blive bedre til at leve det her liv!
Har du vanskeligt ved at finde dit HVORFOR? Svært ved at bryde dit mønster? Så book en konsultation hos mig (i Torreblanca eller på Skype, FaceTime e.lign.). Jeg vil med glæde assistere dig på vejen.
 
Helle Espensen

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - tel. +34 607 62 91 06

UdskrivE-mail

Nyeste artikler fra La Danesa

Forebyg forårets allergi... NU !

På denne tid af året kan det virke som om, at pollensæsonen er langt væk. Men hvis du hører til dem ...

Helse & Sundhed

Lider du af bindevævssmerter, kredsløbsproblemer og appelsin…

Facts: Chloe og Friederich er holistiske behandlere, som ser på dig som en helhed og anerkender, ...

Helse & Sundhed

2019 bliver dit bedste år nogensinde!

Lyder det godt? Eller virker det provokerende og præstationsangstfremkaldende?Året er allerede i gan...

Helse & Sundhed

Guldimplantation

Lider du af kroniske eller tilbagevendende smerter i ryggen, arme eller ben, har du mest sandsynligt...

Helse & Sundhed

Glemmer vi os selv?

Det synes for mig at være en generel misforståelse og finurligt at vi passer på vores biler bedre en...

Helse & Sundhed

Glæde

Efter min veloverståede sydom med hjertebesvær, vand i lungerne, forhøjet blodtryk har jeg bestemt m...

Helse & Sundhed

Mød redaktionen på Norrbom Marketing

Vi er en flittig flok på Norrbom Marketing, som blandt andet udgiver magasinerne La Danesa, En Sueco...

Tema & Profiler

Veras Veranda: Danske fastelavnsboller

Nu er det allerede februar – og for vores lille familie og mange andre er det tid til fastelavnsboll...

Gastronomi

Ossobuco på kalveskank

Så er vi virkelig gået ind i de mørkere og koldere måneder, temperaturen er gået ned med 10º den sid...

Gastronomi

Et hektisk liv med jazz

De er utrolige, Bourbon Street Jazzband.Har med enthusiasme, energi, spilleglæde og godt humør holdt...

Profiler

El Mimbre - med vision om mere økologisk helsebrød

Brød til alle smagsløg El Mimbre er familievirksomheden, der gennem sine direkte leveringer til udv...

Gastronomi

Auktioner for alle

Med auktioner i tre forskellige prisklasser samt mange års ekspertise er Bruun Rasmussen det optimal...

Kultur

Kandis - 30 år på pop-toppen

Kandis til Kysten for første gang: Stor koncert torsdag den 21. marts i El Palacio de La P...

Profiler

5 hurtige om de elskendes helligdag

Den 14. februar hvert år fyldes butikkerne med rosenrøde hjerteformede chokoladeæsker, bamser med te...

Tema & Profiler

Udflugter & Rejser

Mojácar – en af Spaniens kønneste landsbyer

Mojácar ligger lidt nord for Almería og der er små 300 km. dertil fra Málaga. Den er med på listen over de smukkeste landsbyer i Spanien, og selv om den ligger nede på en 27. plads, er den absolut et ...

Udflugter & Rejser

Casa Decor

Overvejer du en tur til Madrid i det nye år, så er februar måske det rette tidspunkt med mulighed for at besøge Casa Decor, og her få et indblik i, hvad der rører sig på interiørfronten.Den 24. januar...

Udflugter & Rejser

Museo de artes populares - Málagas museum for folkekunst

Der er noget helt specielt ved at træde ind i et museum med gamle ting. Duften og fornemmelsen af flere århundreders historie bringer dig helt ’ned på jorden’. Sådan er det også at besøge Málagas muse...

Udflugter & Rejser

Murcia

Murcia har godt 450.000 indbyggere og skal være en af Spaniens mest kompakte byer. Så her er mange mennesker – og mange biler – på et relativt lille areal. Og tilsvarende vanskeligt er det at finde en...

Udflugter & Rejser

Udflugt til Cartagena

Det er fønikerne, som har givet navn til denne perle af en spansk by. De var dygtige handelsmænd og navigatører, som kom ad søvejen fra Kartago, som ligger i dagens Tunis i Nordafrika. Fønikerne sejle...

Udflugter & Rejser

Sport

Den skandinaviske gruppe på Lauro

Højt humør og gensynsglæde i det flotte solskinsvejr. Efter nogle gode december-golf-runder med sol og sommertemperaturer, mødte ikke mindre end 44 spillere op igen d 8 januar.Der blev spillet stableford med flagpræmier og birdie-præmier.Nærmest flaget præmier: 2 stk. green-fee billetter til den sm...

Golf

CdGD’s månedsmatch på ATALAYA OLD COURSE

Der var linet op til gunstart den 18. januar kl. 09:30, og da kanonen lød, var temperaturen langsomt ved at snige sig op, for det var godt nok koldt, da spillerne fandt vej ud til deres respektive starthuller. Solen var på vej op på en næsten skyfri himmel, og varmen og spillerne indtog den dejlige ...

Golf

Gastronomi

Veras Veranda: Danske fastelavnsboller

Nu er det allerede februar – og for vores lille familie og mange andre er det tid til fastelavnsboll...

Gastronomi

Ossobuco på kalveskank

Så er vi virkelig gået ind i de mørkere og koldere måneder, temperaturen er gået ned med 10º den sid...

Gastronomi

El Mimbre - med vision om mere økologisk helsebrød

Brød til alle smagsløg El Mimbre er familievirksomheden, der gennem sine direkte leveringer til udv...

Gastronomi

Kultur

Auktioner for alle

Med auktioner i tre forskellige prisklasser samt mange års ekspertise er Bruun Rasmussen det optimale valg for dig, som ...

Kultur

It don’t mean a thing if it ain’t got that swing...

(doo wah, doo wah, doo wah, doo wah 
doo wah, doo wah, doo wah, doo wah)   It makes no diff'rence if it's sweet o...

Kultur

Kristian Lilholt og band – ’nytårskoncert’ i Margrethekirken

For syvende år i træk træder Kristian Lilholt og band op i Margrethekirken og giver koncert, som på én gang er velkendt ...

Kultur

Tema, Debat & Profiler

Mød redaktionen på Norrbom Marketing

Vi er en flittig flok på Norrbom Marketing, som blandt andet udgiver magasi...

Tema & Profiler

5 hurtige om de elskendes helligdag

Den 14. februar hvert år fyldes butikkerne med rosenrøde hjerteformede chok...

Tema & Profiler

Virtual reality – din digitale virkelighed helt tæt på

Forestil dig det her: Du går rundt i den bolig, du er interesseret i at køb...

Tema & Profiler

Kvinde med karakter

Hun er vant til at stå i skyggen af sin mand, men Jeanette Buchard har i Br...

Tema & Profiler

Spaniens skatkammer

Vend blikket mod nord til auktioner, der byder på spændende køb til rimelig...

Tema & Profiler

Jens M. Jensen fylder 80 år

Han var forretningsmand, revymand og handelsmand. Men har også altid været ...

Tema & Profiler

What to do, Dear Europe

Briterne trækker stikket. Eller gør de? Halvtreds procent, og en lille sjat...

Tema & Profiler

Rullemaries Roadshow

Hun er 21 år gammel, går på gymnasiet og er en helt igennem normal ung kvin...

Tema & Profiler

Zero Waste – forbrug mindre, genbrug mere

Det er januar og for mange en tid, hvor gamle vaner bliver taget op til rev...

Tema & Profiler

Norrbom Marketing

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tlf.: 95 258 15 53
norrbom@norrbom.com