2019 bliver dit bedste år nogensinde!

Brugervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Lyder det godt? Eller virker det provokerende og præstationsangstfremkaldende?
Året er allerede i gang! Er du?
Uanset, så begynd med at læse det her. Bagefter træffer du din beslutning.
Lige efter nytår lagde jeg et opslag på Facebook, som forårsagede en del skriveri. Opslaget lød sådan: "I sidste ende er alt et resultat af vores beslutninger. Mit liv er mit valg! Har du valgt dit?"
"Men livet rammer jo! Man vælger ikke selv at blive syg, at miste sit job eller få stjålet sin cykel", skrev folk.
Helt rigtigt, men du vælger selv, hvordan du tackler det - og din livsstil og dit livssyn har haft stor betydning for, hvordan og hvor hårdt du er ramt.
Drik et glas vand og træk vejret dybt. En simpel, næsten gratis og rigtig god begyndelse. Det er livsvigtig og helt basal næring til alle din krops celler, og det har omgående effekt. Oplev det lige nu!
Hvorfor opfordrer jeg til noget så selvfølgeligt som at drikke vand og trække vejret? Fordi jeg igen og igen møder folk, der ikke opdager, at deres kroppe mangler vand og ilt. Dehydrerede og stakåndede klager de over, at de ikke har det godt. Det er en beslutning!
Det har aldrig været nemmere at leve sundt, og hjælpe dig selv til et bedre helbred. Udbuddet af viden er enormt og deles ganske gratis via medierne. Der er flere sunde varer på hylderne end nogensinde. Motion tilbydes i så rigt mål, at det bør være umuligt ikke at finde en form, der passer. Og ganske vigtigt: Vi opfordres fra alle kanter til at leve et godt liv, bl.a. ved at unde os selv hyggeligt samvær med andre mennesker, ophold i naturen - og med dyr, et glas god rødvin (og nej, det hedder ikke 'et godt glas rødvin', menmindre man går højere op i glassets kvalitet end vinens) osv. osv. Ingen fanatisme, blot rettidig omhu med os selv. Viden herom er gratis og tilgængelig for alle, der beslutter at søge den. Og anvendes den, bliver den til visdom. Livsvisdom.

Hvorfor beslutte at gøre 2019 til dit bedste år?

Fordi du aldrig har haft bedre muligheder for det.
Det meste af verden er rigere end nogensinde - ikke kun i penge men også i potentiale.
Du har aldrig har større muligheder for at stige i graderne, videreuddanne dig, skabe karriere og forbedre dit liv. Der er motivation og læring at hente om alt - og det meste er ganske gratis.
Tag blot YouTube. Her kan du lære alt lige fra bogføring, hattemageri og Origami til lerklining, webdesign og palæokogekunst. Eller hvad med at lære at bygge din egen blockchain?
Tidligere kostede uddannelser kassen, og man skulle rejse efter dem. I dag leveres masser af brugbar viden ganske gratis direkte til din computer, som du kan tage med dig ud i haven, ned på yndlingscafeen eller i toget, så du kan lære der, hvor det fungerer bedst for dig.
Har du 'drive' tilsat lidt dristighed, så konfronter dig selv med spørgsmålet: Hvad er det, jeg vil opnå? I dag? På længere sigt? I livet? Hvad vil du opnå med din tilgang til konflikt? Din måde at tale til din kærlighedspartner på? Dit fokus på din uddannelse eller dit job? Snyder du på golfbanen? Råber du af dine medtrafikanter? Leger du dørmåtte, og lader andre tørre skoene af i nakken på dig? Ser glasset halvtomt ud eller halvt fyldt? Hvad er det egentlig, du vil? Og endnu vigtigere: Hvorfor? Hvad er dit HVORFOR? Prøv det! Nu!
2019 er året, hvor du kan beslutte dig for at få mere ud af det, du allerede har. Du kan blive en bedre partner, en venligere samfundsborger eller en sjovere og mere positiv ven. Dette er året, hvor du kan sige farvel til det job, som ikke gør dig glad, så du får muligheden for at lave noget, du virkelig har passion for. Få sagt til din mand eller kone, at du vil skilles - ikke på grund af ham eller hende, men for din helt egen skyld. Det er året, hvor du kan sige undskyld, og mene det! Og så ellers komme videre med venskabet, forholdet, ja, med livet...
2019 er året, der giver dig mulighed for at blive beundret for din indsats, og blive belønnet for den. Du beslutter dig nemlig for at sætte pris på dig selv - også bogstaveligt. Det er året, hvor du giver slip på det, der ikke fungerer; aktiviteter, forhold, forretninger og projekter. Man bliver ikke gladere eller rigere af at forfølge en dum ting, bare fordi man har investeret tid, lidenskab og penge i den.

2019 er altså dit år!

Og det bliver det, medmindre du beslutter dig for, at det skal være ligesom 2018 og alle de andre år, hvor intet sådan rigtigt flyttede sig for dig. For at ændre på det, er det nødvendigt at aktivere din indre mønsterbryder. Og det skal du selvfølgelig kun gøre, hvis du har lyst til positiv forandring. Mange har slet ikke lyst til det, men nyder den komfort, som ligger i det velkendte. Og har du det sådan, så er det rigtigt for dig!
Denne opfordring henvender sig nu alligevel til ALLE. For uanset, om du rykker frem, tilbage eller bliver i status quo, skal det være en aktiv beslutning baseret på dit helt eget HVORFOR?
2018 var mit bedste år nogensinde. Jeg fik kigget mig omkring i mit liv, og alt det jeg allerede har. Jeg fandt ud af at bruge det bedre. Det, som jeg ikke længere havde behov for, skilte jeg mig af med eller gemte væk for en stund. Projekter, som ikke fungerede, blev droppet - og i stedet mærkede jeg efter, hvad der gør mig glad og passioneret. Og det brugte jeg mit år på.
Jeg beskæftigede mig med opgaver, som jeg brænder 100% for. Jeg omgav mig med mennesker, som delte viden, som fik mig til at grine, som ville bruge af det, jeg kan byde ind med. Jeg var varsom med ikke at fylde mit indre bredbånd op med unyttig støj. Jeg smed vækkeuret ud, og stod op kl. 5, når jeg vågnede og var frisk kl. 5. Jeg bestemte selv, om det er søndag om onsdagen, og jeg følte mig fri og skabte løbende midlerne til netop den: Friheden. Selvfølgelig blev jeg ramt af livet; sygdom i familien, konflikter, skæve dage osv., men jeg besluttede mig for at tackle det i fuld bevidsthed om, hvad jeg ville opnå med mine ord og mine handlinger.
Jeg har ikke besluttet mig for, at 2019 skal være lige så godt som 2018. Det skal være bedre. Og det bliver det, fordi jeg er helt bevidst om den kraft, der ligger i mit HVORFOR og i mine beslutninger. Jeg vil blive bedre til at leve det her liv!
Har du vanskeligt ved at finde dit HVORFOR? Svært ved at bryde dit mønster? Så book en konsultation hos mig (i Torreblanca eller på Skype, FaceTime e.lign.). Jeg vil med glæde assistere dig på vejen.
 
Helle Espensen

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - tel. +34 607 62 91 06

UdskrivE-mail

Nyeste artikler fra La Danesa

Sabor a Málaga: Lokale produkter fra Málaga

I mere end 2000 år har Malága-provinsens befolkning dyrket råvarer af fineste kvalitet. Den frugtbar...

Gastronomi

IT-kriminelle på spil igen: Tusindvis af danskere udsat for …

Der florerer i øjeblikket tusindvis af falske e-mails i mange danskeres indbakker. Svindlernes bagta...

Tema & Profiler

Sarah Almagro - somos tu ola

Her i juli er det et år siden, nu 19-årige Sarah Almagro Vallejo blev indlagt på hospitalet med vold...

Tema & Profiler

En sjov dag for hele familien

  Tivoli World I Arrory de la Miel, Benalmádena, ligger Tivoli World – Solkystens tivoli, s...

Udflugter & Rejser

Her kan du se på dyr

  Crocodile Park I de naturtro bassiner i Crocodile Park ses krokodiller fra forskellige de...

Udflugter & Rejser

Vandlande på Costa del Sol

Vand, masser af vand og leg i vandland Disse vandattraktioner byder på meget sjov for hele famili...

Udflugter & Rejser

Sommer trendy = rósevine

Rosé er ikke kun søde sager, ’kærestevin’ eller tøsedrik For ikke så længe siden var verdens mest s...

Gastronomi

TUC-tærte med friske bær

Nu er det endelig sommer og det indbyder til hjemmebagte tærter med friske bær – som kan nydes på te...

Gastronomi

The View Marbella

The View Marbella vil sætte nye standarder inden for luksuriøs livsstil med dens moderne arkitektur ...

Bolig i Spanien

CAC - Centro de Arte Contemporáneo

Málagas museum for moderne kunst befinder sig i Málagas mest trendy bydel, Soho, og ligger lige på k...

Kultur

Den Skæve Vinkel - John Goth

Er du dansk og søger du bolig i Almuñecar-området, er det svært at komme uden om John Goth. Efter ty...

Tema & Profiler

Speakeasy – frisk opskrift med gin uden alkohol

Elías Bentolila står bag cocktailbaren Speakeasy i Fuengirola samt dennes nyligt åbnede søsterbar i ...

Gastronomi

Sommerguide 2019

Masser af sommerattraktioner på Costa del Sol! Har du brændt dig lidt i solen eller behøver du og f...

Udflugter & Rejser

Skygge i sommervarmen

Costa del Sol er fantastisk om sommeren – strandene viser sig fra deres bedste side, restauranterne ...

Tema & Profiler

Udflugter & Rejser

En sjov dag for hele familien

  Tivoli World I Arrory de la Miel, Benalmádena, ligger Tivoli World – Solkystens tivoli, som byder på pariserhjul, rutjsebaner og karruseller for store og små. Totalt findes her over 40 attr...

Udflugter & Rejser

Her kan du se på dyr

  Crocodile Park I de naturtro bassiner i Crocodile Park ses krokodiller fra forskellige dele af verden. Her vandrer du som besøgende mellem øer over broer oven over de mange krokodiller...

Udflugter & Rejser

Vandlande på Costa del Sol

Vand, masser af vand og leg i vandland Disse vandattraktioner byder på meget sjov for hele familien.   Aqualand I Torremolinos ligger Costa del Sols største vandland – Aqualand. Her findes...

Udflugter & Rejser

Sommerguide 2019

Masser af sommerattraktioner på Costa del Sol! Har du brændt dig lidt i solen eller behøver du og familien lidt variation efter mange og lange dage på stranden? Costa del Sol er danskernes favorit i ...

Udflugter & Rejser

Sport

27. Grundlovsmatch på Lauro Golf Resort

Søndag d. 2. juni 2019 afholdt man dansk Grundlovsmatch for 27. gang på Lauro Golf i Alhaurín de la Torre.   Præsident Tove Pedersen stod i front som vanligt med golf-arrangement og præmieoverrækkelse, sekretær Claus havde lavet et fantastisk forarbejde med scorekort. Efter matchen samlede ma...

Golf

Da far rejste til Mexico

Slog Adrian til som topscorer - forlængede kontrakt til 2021 og forlod grædende La Rosaleda   Han har altid været fars dreng, den nu 31-årig Adrian – offensiv midtbanespiller og overraskende Málaga CFs topscorer i denne medrivende sæson, da oprykning til La Liga, en af verdens bedste fodboldr...

Sport

Gastronomi

Sabor a Málaga: Lokale produkter fra Málaga

I mere end 2000 år har Malága-provinsens befolkning dyrket råvarer af fineste kvalitet. Den frugtbar...

Gastronomi

Sommer trendy = rósevine

Rosé er ikke kun søde sager, ’kærestevin’ eller tøsedrik For ikke så længe siden var verdens mest s...

Gastronomi

TUC-tærte med friske bær

Nu er det endelig sommer og det indbyder til hjemmebagte tærter med friske bær – som kan nydes på te...

Gastronomi

Speakeasy – frisk opskrift med gin uden alkohol

Elías Bentolila står bag cocktailbaren Speakeasy i Fuengirola samt dennes nyligt åbnede søsterbar i ...

Gastronomi

Kultur

CAC - Centro de Arte Contemporáneo

Málagas museum for moderne kunst befinder sig i Málagas mest trendy bydel, Soho, og ligger lige på kanten af Guadalminaf...

Kultur

Osbornetyren – en hyldest

De er fordelt over hele Spanien, på Costa del Sol har vi også nogle stykker. Stolt og stærk toner den frem på bakketoppe...

Kultur

Tema, Debat & Profiler

IT-kriminelle på spil igen: Tusindvis af danskere udsat for …

Der florerer i øjeblikket tusindvis af falske e-mails i mange danskeres ind...

Tema & Profiler

Sarah Almagro - somos tu ola

Her i juli er det et år siden, nu 19-årige Sarah Almagro Vallejo blev indla...

Tema & Profiler

Den Skæve Vinkel - John Goth

Er du dansk og søger du bolig i Almuñecar-området, er det svært at komme ud...

Tema & Profiler

Skygge i sommervarmen

Costa del Sol er fantastisk om sommeren – strandene viser sig fra deres bed...

Tema & Profiler

NIKKI BEACH MARBELLA

De store sommer-DJ´s Hvad er en sommer uden noget at fejre? Og hvad er f...

Tema & Profiler

Er spanierne virkelig så dovne?

”Det er også de spaniere...!” Jeg hører det så ofte, at jeg nu ikke kan la...

Tema & Profiler

Dansk serieiværksætter vil sælge smoothies til hele Spanien

Der snittes, skæres og pakkes i det lille industrikøkken. Vi har kigget ind...

Tema & Profiler

Cudeca: Second hand-butikkerne med et vigtigt ærinde

Det er fredag og klokken er 09.55. Udenfor Cudecas nye butik i Los Boliches...

Tema & Profiler

Dekker og den spanske dopinglæge

I sin selvbiografi fortæller cykelrytteren Thomas Dekker om sit samarbejde ...

Tema & Profiler

Norrbom Marketing

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tlf.: 95 258 15 53
norrbom@norrbom.com