Set din fedtforbrænding igang

Facts:

Chloe og Friederich er holistiske behandlere, som ser på dig som en helhed og anerkender, at din livsstil, dit sind, din psyke og din krop hænger sammen! Tilsammen har de mere end 25 års erfarring i behandling af hormonelle ubalancer og kroniske sygdomme. De er stiftere af currame-metoden, Health Mentor Uddannelsen og Skab naturlig (hormon)balance.
Se mere til dem på www.currame.com, https://www.facebook.com/currame/ og @curra.me
 

Facts:

Friederich og Chloe er holistiske behandlere, som ser på dig som en helhed og anerkender, at din livsstil, dit sind, din psyke og din krop hænger sammen! Vi kan hjælpe dig med at opnå mere velvære og nydelse i din hverdag, både i krop og sind!
 
Uanset hvad du ønsker at opnå i dit liv – om det er at få bugt med dit eksem, dit tarmproblem, en spiseforstyrrelse eller om du drømmer om at blive gravid, at få en tilstedeværelse i nuet, leve sundt, få fred med din fortid eller forstå dine indre dialoger, så kan vi hjælpe dig med at nå dit mål!
 
I vores behandlinger gør vi brug af laboratorietester, kostjusteringer, kosttilskud, homøopati og meget mere.
 
Det er for alvor blevet sommer og bikinisæsonen står på det højeste - derfor møder mange os mindrekomplexer og generthed. For kroppen skal vises frem og det er ikke alle der er lige tilfredse.
 
Der kan være mange grunde til, at du holder på de overflødige kilo.
 
For det første er det selvfølgelig altid vigtigt at være ærlig overfor sig selv. Sidder du i denne situation på grund af dårlige livsvalg eller er du en af dem, der er uheldige?
 
Din krop er biologisk og skal derfor også behandles sådan. Det vil altså sige, at et overforbrug af raffinerede kulhydrater hæver dit insulinniveau, og hvis du ikke formår at bevæge dig i løbet af din dag, så vil din levers kapacitet for glykogen (omdannet sukker) blive opfyldt og dit indtag af sukker vil blive lagret i kroppen som fedt - som fedt gemt til de dårlige tider, som du nok ikke møder lige foreløbig.
 
Så det at have et stabilt blodsukker igennem dagen er faktisk ret afgørende for dit vægttab. Ved hjælp af et stabilt blodsukker kan du bedre styre dine cravings, og derved også styre indtaget af hurtige kulhydrater.
 
Det kan sagtens være, at du er i en situation, hvor du har svært ved at mærke sult eller mæthed, og dette kan ligeledes være medvirkende til, at du sidder inde med overflødigt fedt.
 
Vores sult og mæthedshormoner hedder leptin og ghrelin, og de bliver aktiveret. når du spiser. Den måde vi aller bedst kan balancere dem, er klart ved et stabilt blodsukker - altså ved at spise 5-6 mindre måltider dagligt, så din krop har noget at arbejde med. Det er desuden vigtigt, at du får fedtstof til dine måltider, da det regulerer og aktiverer leptin og ghrelin - og på den måde vil du bedre kunne mærke sult og mæthed.
 
Fedt skal være af god kvalitet. Der findes to former for fedt: cellefedt og dellefedt. Dellefedt kender du fra pommes frites, chips, friture mv. Cellefedt derimod er koldpresset og økologisk olie, som ikke har været eller er varmet op. Disse olier er skønne over en lækker salat, og det bedste ved cellefedt er, at du bliver godt mæt.
 
Så for at remse op:
¥ Det er vigtigt, at du starter din dag med et godt måltid. Det må meget gerne bestå af protein, grøntsager og fedtstof - og masser af vand.
¥ Spis 5-6 gange dagligt - ikke 5-6 store måltider, men så din krop har noget at arbejde med.
¥ 3 af dine måltider må gerne indeholde protein og fedtsstof , mens de resterende hovedsagligt skal bestå af det grønne
 
Det kan være en super god ide med motion. I sundhedsundersøgelser viser det sig faktisk, at noget af det sundeste, vi kan gøre, er, at motionere, simpelthen fordi det booster vores kredsløb, vores mindset, selvbillede og vores hormonsystem.
 
Er du ikke den store sportsudøver, så kan en rask gå-tur dagligt også gøre det.
 
Til dig der ikke taber dig, ligemeget hvad du gør
Du er ikke alene, i vores klinik møder vi tit personer i samme situation!
 
Op med humøret, der er 2 store grunde til, at du har svært ved at tabe dig.
Det er sådan, at vi bruger fedt og kulhydrater som brændstof for kroppen. Det omdannes i kroppen og bruges som energi til cellerne, hvilket gør det livsnødvendigt.
 
Har du svært ved at tabe dig, så kender du nok også til:
✓ Manglende overskud
✓ Træthed
✓ PMS eller andre hormonelle ubalancer
✓ Cravings du ikke altid kan styre
✓ Væskeansamlinger
 
Din krop er afhængig af dens byggematerialer, som du enten har på lager eller optager udefra via din daglige kost. Disse byggematerialer indgår i alle kroppens processer og også i omdannelsen af fedt til muskler eller energi.
 
Din fedtomsætning kan sagtens køre på halvt blus
 
Hvis din fedtforbrænding og metabolisme kører på halvt blus, så kender du måske til:
- Periodisk svaghed
- Kronisk træthed (følelsen af at være træt ind til knoglerne)
- Svimmelhed
- Svær ved at tabe sig
- Svært ved at mærke sult og/eller mæthedsfornemmelse
- Overvægt
 
Måske kan du genkende disse problemer fra dine forældre eller bedsteforældre. Det er nemlig sådan, at vi sagtens kan videregive skavanker gennem genetikken, og derfor opleve samme problematikker som ens forfædre.
 
Når vi hos Currame foretager en laboratorietest på vores klienter og får et indblik i deres fedtomsætningssystemer i kroppen, så bliver det lige pludselige meget klart for os, hvorfor de oplever de symptomer, som de gør, og hvorfor de har så svært ved at tabe sig.
 
De mangler simpelthen væsentlige næringsstoffer, som indgår direkte i fedthåndteringen i kroppen.
 
Husk, at fedt ikke kun er det, du har på sidebenene, men også det, du smører dine led og hud med. Din hjerne består primært af fedt, dine celler indeholder et fedtmembran, som holder dem sunde og raske, og dine nerveceller taler sammen igennem fedtkæder. Så din fedtomsætning er altså ikke kun vigtig for dit udseende. Det er langt vigtigere for din generelle velvære, og derfor er det også afgørende, at du kun indtager sund olie, som er opbyggende og ikke nedbrydende på din krop.
 
For at din fedtforbrænding virker optimalt, kræver det, at du har nok L-carnitine og B2 (riboflavin) i din krop. Faktisk er det sådan, at hvis du ikke får tilføjet de nødvendige byggematerialer, så er det lige meget, hvor meget du træner, der vil ikke ske det store.
Det er derfor vigtig, at du får nok B2 (riboflavin) og gerne 100 mg dagligt, magnesium (400 mg), B3 (niacin), C-vitamin (min. 4 gr.) og L-lysin (2 gr.) samt L-carnitine (2 gr. dagligt) for at holde din fedtforbrændning i topform, skabe energi og overskud!
 
Dine 2 nye venner
L-carnetine er en aminosyre, der er med til at omdanne fedt til muskler i din krop, og alpha lipion acid er med til at omdanne glucose til energi i din krop.
 
Den eneste bivirkning, der er ved L-Carnitine, er, at du får mere energi og sover mindre. L-Carnitine giver energi til musklerne ved at sørge for fedtforbrænding i cellerne. Derfor er L-carnitine perfekt til dig, der ønsker at reducere mængden af kropsfedt og øge din muskelmasse.
 
Det, som gør alpha lipion acid så unik, er, at den er både vand og fedt opløselig og kan altså fungere som en antioxidant over alt i kroppen i modsætning til f.eks C-vitamin, der kun arbejder i vand eller E vitamin der kun arbejder i fedtvæv. Dette betyder, at den også er en beskytter, så du ikke ‘harsker' dit fedt, og desuden bekæmper det oxidation i din krop.
Ønsker du at gøre lige det ekstra for din krop, så book Friederich til en sundhedkonsultation, som kan afholdes i Centro Sanum eller hjemme hos dig selv på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på +4527207723
 
Husk, du kan købe dine kosttilskud på www.currame.nordicvms.com
 
På gensyn! :)
Chloe N. Bjoerk & Friederich Damore Bruun
———————————————————-
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til dem på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., via www.currame.com eller via Instagram @curra.me

UdskrivE-mail

Nyeste artikler fra La Danesa

Verdens flotteste Harley’er bygges i Vélez-Málaga

Det er det lille værksted med de store ambitioner. De er bare to mand, som designer og bygger mell...

Tema & Profiler

Fra æselben til tuk tuk-hjul

Livet i Mijas går sin gang. Fra min stol i skyggen ser jeg turister slentre forbi foruden de enkelte...

Udflugter & Rejser

Tarifa: Hvaler og verdenshave

Hvorfor ikke opleve Tarifa i år? I al slags vejr mødes Atlanterhavet og Middelhavet ud for Tarifas k...

Udflugter & Rejser

Tabarnia eksisterer ikke, men vil blive i Spanien

Det catalanske område, Tabarnia, som vil løsrives, hvis Catalonien opnår uafhængighed, og i stedet b...

Tema & Profiler

Andalusiens hvide perler - Hos Villanueva del Trabuco server…

I Villanueva del Trabuco, en by med ca. 5.300 indbyggere, ca. 45 minutters kørsel ind i landet fra M...

Gastronomi

Oplev Spanien på hesteryg 
- en anderledes måde at opleve na…

”Det der er Easy, ham skal du ride på,” fortæller dagens guide, Danielle Hardy, mig og peger på en k...

Udflugter & Rejser

Dykning: Sæt turismen på pause – dyk ned under havets overfl…

Jeg er taget til Marbella havn, hvor jeg sammen med en instruktør fra Simply Diving skal langt væk f...

Udflugter & Rejser

Den Skæve Vinkel: Preben Rueda Martín

Han var pæredansk – men blev en rigtig andalusier.Han kom som Preben Petersen – i dag lever som Pr...

Tema & Profiler

Besøg Europas største orchidarium i Estepona

”Hvordan skal jeg kunne vælge min yndlingsorkidé?!” udbryder Manuel Lucas, Direktør for Orchidariet ...

Udflugter & Rejser

”Det er aldrig for sent at komme i gang med yoga”

Ordene kommer fra Isabella Nielsen, der begyndte at praktisere yoga i en alder af 39. I dag er hun 5...

Helse & Sundhed

Udflugter & Rejser

Fra æselben til tuk tuk-hjul

Livet i Mijas går sin gang. Fra min stol i skyggen ser jeg turister slentre forbi foruden de enkelte, der ligesom jeg selv har slået sig ned på denne fortovscafe. I ny og næ afbrydes mine tanker af ly...

Udflugter & Rejser

Tarifa: Hvaler og verdenshave

Hvorfor ikke opleve Tarifa i år? I al slags vejr mødes Atlanterhavet og Middelhavet ud for Tarifas kyst, hvor du med 14 km til Afrika har rigtig god udsigt. I Tarifa, langt fra pools og alt inklusiv-f...

Udflugter & Rejser

Oplev Spanien på hesteryg 
- en anderledes måde at opleve na…

”Det der er Easy, ham skal du ride på,” fortæller dagens guide, Danielle Hardy, mig og peger på en kastanjefarvet hest, hvis ryg jeg med mine hundrede nogenogtres centimeters højde ikke engang kan se ...

Udflugter & Rejser

Dykning: Sæt turismen på pause – dyk ned under havets overfl…

Jeg er taget til Marbella havn, hvor jeg sammen med en instruktør fra Simply Diving skal langt væk fra turismens larm og støj – og det kan man faktisk hurtigt komme, hvis man tager på opdagelse i have...

Udflugter & Rejser

Besøg Europas største orchidarium i Estepona

”Hvordan skal jeg kunne vælge min yndlingsorkidé?!” udbryder Manuel Lucas, Direktør for Orchidariet i Estepona. ”Det er ligesom at skulle vælge mellem tusindvis af smukke skabninger. Og orkidéer er, l...

Udflugter & Rejser

Sport

Referat grundlovsmatch 2018

Søndag d 27. Maj 2018, afholdt man lidt på forskud den 26. Grundlovsmatch på Lauro Golf.   92 glade golfere var tilmeldt, hovedvægten danskere og alle mødte tidligt op denne søndag morgen.   Matchleder Tove og sekretær Claus var på pletten og stod parat med scorekort og glade smil. Der...

Golf

Ramt af Ramadan

Málaga CFs advokat, Juaquin Jofre, måtte flyve til Doha i Qatar for at møde klubejer, sheik Abdullah Thani, for på ny at få sat skub i klubben, mens retssager mod sheiken nu venter i den kommende sæson i 2. Division. Han havde sagt op i protest mod sin arbejdsgiver, klubejeren for Málaga CF, shei...

Sport

Gastronomi

Andalusiens hvide perler - Hos Villanueva del Trabuco server…

I Villanueva del Trabuco, en by med ca. 5.300 indbyggere, ca. 45 minutters kørsel ind i landet fra M...

Gastronomi

Vin og din mad - Gravad Laks med friske sommervine

De skønne lune sommeraftner, hvor vi kan sidde til langt ud på natten på terrassen, indbyder til man...

Gastronomi

Espetos – meget mere end bare sardiner!

Fattigmandsmad blev kongelig delikatesse ”Espetos de sardinas” står der på menukortet hos alle st...

Gastronomi

Kultur

Nikki Beach marbella: 15 års fejring af livet!

Hæv krystalglasset, Nikki Beach Marbella fylder 15 år! Traditionen tro – krystal er en traditionel gave for et 15-årsjub...

Kultur

Gitanos og romaer – bag om myterne

Vi vil definere os selv. Vi er trætte af at blive opfattet som tiggere, tyve, æggende tøjter, spåkoner og strålende musi...

Kultur

UB40 og Kool & the Gang er på vej

Der bliver koncert og fest for alle pengene, når legenderne UB40 og Kool & the Gang gæster Costa del Sol i næste mån...

Kultur

Tema, Debat & Profiler

Verdens flotteste Harley’er bygges i Vélez-Málaga

Det er det lille værksted med de store ambitioner. De er bare to mand, so...

Tema & Profiler

Tabarnia eksisterer ikke, men vil blive i Spanien

Det catalanske område, Tabarnia, som vil løsrives, hvis Catalonien opnår ua...

Tema & Profiler

Den Skæve Vinkel: Preben Rueda Martín

Han var pæredansk – men blev en rigtig andalusier.Han kom som Preben Pete...

Tema & Profiler

Nyttige apps til din rejse til Spanien i 2018 – del 6

I denne og sidste del af serien om nyttige apps til Spanien, har vi valgt l...

Tema & Profiler

Regeringen væltet

Pedro Sánchez er ny spansk statsminister i overgangsperioden frem mod kom...

Tema & Profiler

Den Skæve Vinkel: Sandie Ann Nielsen

Hun spiller godt og synger smukt. Og det er netop med guitar og mikrofon, d...

Tema & Profiler

Fra Spanien til Sverige for Mijas æsler

Mijas Pueblo er på godt og ondt er kendt for sine 92 æsler. Før i tiden tra...

Tema & Profiler

Det kører ba’r ... i højhastighedstoget

Om ganske få år vil tre fjerdedele af Spanien være forbundet af de nye højh...

Tema & Profiler

Levante, Poniente og Terral – sommerens lune vinde, eller..?

Der kan nævnes mange navne, når snakken falder på vinde i Spanien. På Costa...

Tema & Profiler

Norrbom Marketing

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tlf.: 95 258 15 53
norrbom@norrbom.com