tilmeld nyhedsmail

Hvert ansigt har sin historie

Brugervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Vi skal huske at være gode ved vores krop og lytte til den. Det glemmer vi ofte, og den ene dag tager den næste. Det er forbavsende mange, der har en hverdag med stress og smerter, som bliver ignoreret eller lindret med smertestillende piller.
Med efterhånden tre års erfaring med Medicinsk Thermografi har vi mødt mange klienter med alle mulige udfordringer. I denne måned ser vi på tre vidt forskellige ansigter med hver sin historie. Men inden vil jeg lige give en kort forklaring på, hvordan thermografi virker.
 
Når vi laver en Medicinsk Thermoscanning af kroppen, kan vi via varmen se, hvor der er inflammation, skader, dysfunktion i kroppen, og vi får også et billede af, hvor stort et område, det drejer sig om. Kroppen er nemlig smart. Er der problemer et sted, sender den mere blod til området for at reparere skaden. Den øgede blodgennemstrømning giver varme, og det ser vi ved muskelskader, inflammationer i led, organer eller kirtler.
 
8 graders forskel på hvid og mørkeblå, hvid er varmest.
 
De tre eksempler er taget tilfældigt, og afspejler, hvordan en medicinsk thermografi kan se ud, uden at der er umiddelbare symptomer, skader eller smerter i ansigtet.
 
Den første kom med hyppige mavesmerter, oppustethed, halsbrand, ondt i hoften og forsnævring af blodårer ud til hænder og fingere, de såkaldte hvide fingre.
 
Den anden havde været ude for et trafikuheld for 20 år siden, hvor hun fik et bækkenbrud, som resulterede i daglige smerter i lænden og ned i benet, samt forstoppelse og hyppige blærebetændelser.
 
Den tredje ville have et sundhedstjek, ligesom hun kørte sin bil til service hvert år til tjek af bremser, motor, skift af olie, filtre, kilerem mm.
 
foto1

Foto 1 viser varme i højre side af munden, som tyder på mild irritation/inflammation af en tand, muskelspændinger i panden, hals og nakke.
 
foto2

Foto 2 viser varme i begge sider af munden mest højre, som er tandinflammation eller irritation af tandkødet i begge sider af munden. Vi ser også muskelinflammation i panden, mest højre side og på forsiden af halsen.
 
foto3

Foto 3 viser både tandinflammation og bihuleinflammation. Varmen over næsen og lige mellem øjnene er tegn på bihuleinflammation. De to røde ”kanaler”, som går fra munden og ned under hagen, er lymfesystemet, som er på ”overarbejde” på grund af tandinflammation og bihuleinflammation. Lymfesystemet er en del af immunforsvaret og her ser vi, at det virkelig er på arbejde.
 
Fælles for alle tre klienter var, at vi fandt uventet ”skjult inflammation” i deres ansigt. Yderligere matchede det niveau af inflammation, de havde i ansigtet, med deres inflammation i kroppen, dvs. at jo mere inflammation i ansigtet desto mere i kroppen.
Vi fandt også inflammation, skader og dysfunktioner andre steder i kroppen svarende til deres historie.
Pointen er at jo mere inflammation, jo flere skader eller dysfunktioner, vi går rundt med desto mere er hele ens immunforsvar på overarbejde. Dvs. problemer i fordøjelsessystemet kan vise sig i øget inflammation i gummer og tænder, rygproblemer ses i nakke, kæbe og pande, knæproblemer afspejles i bihulerne. De forskellige organsystemer påvirker hinanden og hænger sammen i et hele.
Hvis vi går og døjer med noget over et længere stykke tid, er der ofte flere inflammationer i gang i kroppen - lige som vi ser med de tre klienter her.

Tager vi fat i et ”hjørne” bedres hele kroppen

Sørger vi for at spise og drikke for at styrke og opbygge vores immunforsvar er vi på rette vej. Især er det vigtigt, at vi lærer at lytte til vores krop, og mærke efter, hvad der er godt. En måde at gøre det på er at mærke, hvordan har vi det energimæssigt, når vi har spist eller drukket noget. Vi skulle jo gerne få mere energi og overskud af det, og ikke føle os trætte, oppustede eller have halsbrand. Det er utroligt, hvor hurtigt der kan ske en forandring, når vi drikker rigeligt med vand, får grønne smoothies eller juicer, dyrker lidt motion, får vitaminer og mineraler, forskellige kosttilskud, går i sauna, får foretaget det årlige tandlægetjek, går til yoga, får massage... Der er rigtig mange ting, vi kan gøre og jeg vil anbefale at starte med de to eller tre ting, som passer bedst.
Det gode er, at disse ”små” ændringer i livet virkelig kan gøre en forskel og kan komme inflammation til livs. Ansigtet afspejler hele kroppens tilstand, og der kan hurtigt ses en forbedring ved opfølgning.
Vores tre klienter er nu gået i gang med livsstilsændringer, og vi glæder os til at følge dem.
Vel mødt i thermografien - vi glæder os til at se dig!
www.vitafakta.es

UdskrivE-mail

Markedshallen Las Atarazanas - Et skibsværft fyldt med tomat…

Markedshallen Las Atarazanas Det er nemt at overse markedshallen Las Atarazanas i Málaga, hvor den ...

Kultur

Juice Bar i Vitamina - hvorfor juice?

Mange af os har nedsat fordøjelse, hvilket nedsætter kroppens evne til at optage næringsstoffer fra ...

Helse & Sundhed

Endelig er Natalia (igen) dansk statsborger

Velkomstkomiteen i Málaga lufthavn, der kunne byde Natalia velkommen efter at have været i Danmark m...

Tema & Profiler

En dag med – den danske konsul Marisa Moreno Castillo

”Nu har du vel husket at tage dine vitaminer?” spørger en velmenende sjæl, da jeg fortæller, at jeg ...

Tema & Profiler

Den Skæve Vinkel - Lonni Snitker

Hun er kendt som den danske bankpige på Costa del Sol. Igennem 25 år har Lonni Snitker åbnet konti, ...

Tema & Profiler

Fertilitetsturisme – kvinden og ægget

De fleste turister vælger at tage til Costa del Sol for at holde badeferie, nyde kulturen og gastron...

Tema & Profiler

Sport

La Liga-start med et nyt Málaga-team

Der er langt op til en spændende La Liga-start for Málaga CF mandag den 21. august kl. 22 på Estadio La Rosaleda i Málaga, hvor modstanderen er Eibar fra Baskerlandet. Ikke færre end otte nye spillere er kommet til træner Michels trup, efter 13 er forsvundet – holdt op, solgt eller lejet ud. Topna...

Sport

Uroen ulmede - og nu strid mellem sheiken og Michel

Uroen ulmede- og nu strid mellem sheiken og Michel Ved La Liga-starten: Málaga CF med ryggen mod muren med et helt nyt hierarki(klubben solgte spillere for 33 mio. euro og købte for 9.7 mio.) uden stjernenavn.   Optimismen lyste ud af alle, da sidste sæson sluttede på forrygende vis. Efter b...

Sport

Mange spiller golf - Men få kan reglerne

Det udsagn hørte folkene bag GolfQuis ofte, og det besluttede de sig for at gøre noget ved.   Alle eksperter siger, at jo bedre man er til regler, desto bedre er man på banen, og jo lavere bliver ens golfhandicap. Derfor er det vigtigt, at man kan reglerne.   GolfQuis er udviklet i sam...

Golf

Rekordtid i Málaga CF for sheiken - Løsningen blev problemet

Og hvad med fremtiden i Málaga CF med den utilregnelige og lidet tillidsvækkende sheik Al-Thani ved roret. Han er nu den, der har siddet længst i spidsen for klubben, hvis økonomi han lynhurtigt forværrede og bragte klubbens omdømme i miskredit.   With pleasure – med glæde! Den altid smile...

Sport

Udflugter & Rejser

Den énarmede katedral i Málaga

  Katedralens officielle navn er Nuestra Señora de la Encarnación, men i folkemunde er den blot kendt som ”la Manquita” – den enarmede, grundet kirkens ene tårn, som gør det altoverskyggende t...

Udflugter & Rejser

Tarifa – mongolske telte og militære bunkers

Jeg slår øjnene op og kigger direkte op i det runde loft, hvor dampbøjede trælameller holder teltdugen hævet højt oppe over os. En mild levante-vind har holdt os kølige hele natten, som vi har tilbrag...

Udflugter & Rejser

Higuerón floden og den store kærlighed

Higuerón floden er en smuk, lille flod, der ligger ved foden af den skønne landsby Frigiliana. Eller rettere sagt: Frigiliana er anlagt på den vestlige side af Higuerón, på et klippeparti højt over fl...

Udflugter & Rejser

Gastronomi

Hold på sommeren

Det er blommesæson, og frugthandlernes boder bugner af dem. Tag blommerne med ind i den nye sæson ve...

Gastronomi

Sabor a Málaga starter samarbejde med cøliakiforbundet i Mál…

En af de seneste nyheder hos Sabor a Málaga er samarbejdet med Málagas cøliakiforbund Asociación de ...

Gastronomi

Vin - og din mad

Ud over at være en god tandlæge har Anders nu bevist, at han også er god i køkkenet. Da vi ringer på...

Gastronomi

Kultur

Markedshallen Las Atarazanas - Et skibsværft fyldt med tomat…

Markedshallen Las Atarazanas Det er nemt at overse markedshallen Las Atarazanas i Málaga, hvor den ligger klemt inde bl...

Kultur

Galleri Art Club præsenterer udstilling med David Utzon

David Utzon, barnebarn af Jørn Utzon udstiller sine fantastiske malerier for første gang i udlandet i Galleri Art Club b...

Kultur

Et stykke historie på fire hjul

Da man i 1957 startede fabrikationen af Seat 600 i Barcelona, fik det halve Spanien hjul at køre på – og det med en moto...

Kultur

Tema, Debat & Profiler

Endelig er Natalia (igen) dansk statsborger

Velkomstkomiteen i Málaga lufthavn, der kunne byde Natalia velkommen efter ...

Tema & Profiler

En dag med – den danske konsul Marisa Moreno Castillo

”Nu har du vel husket at tage dine vitaminer?” spørger en velmenende sjæl, ...

Tema & Profiler

Den Skæve Vinkel - Lonni Snitker

Hun er kendt som den danske bankpige på Costa del Sol. Igennem 25 år har Lo...

Tema & Profiler

Fertilitetsturisme – kvinden og ægget

De fleste turister vælger at tage til Costa del Sol for at holde badeferie...

Tema & Profiler

Boganmeldelse: 'At dø for at leve' af Anita Moorjani

For nylig genlæste jeg Anita Moorjani’s bog ”At dø for at leve”, “Dying to ...

Tema & Profiler

Sidste skud i bøssen

Sommeren har været lang og varm. Det samme kan siges om landets anklagebænk...

Tema & Profiler

Hajer i Middelhavet – myter og fakta

Til stor skræk og overraskelse, og måske skulle man tilføje; til mediernes ...

Tema & Profiler

Plastik-diæt – Del 1

Plastik-diæt i køkkenet I martsudgaven af La Danesa bragte vi artiklen "Mi...

Tema & Profiler

Dansk skole på Costa del Sol

Nordmændene og svenskerne kan noget her på Costa del Sol, som vi danskere i...

Tema & Profiler

Norrbom Marketing

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tel. 95 258 15 53
Fax. 95 258 03 29