Golf April 2019... Med Stig Wiberg

Club de Golf Dinamarca på El Paraiso

Marts matchen blev spillet på El Paraiso Golf lørdag den 16. marts med første start kl. 08:40 over 1. og 10. hul med 8 minutters mellemrum. Solen skinnede fra en skyfri himmel, og vinden kunne ikke engang få trætoppene til at blafre, så alle så frem til en fantastisk golfdag på denne smukke bane.

Matchen blev i år sponseret af BilBank – Luxembourg, som var repræsenteret ved Jesper Wøidemann og Michel Milan Winther. Jesper spillede med og havde vist nok en rigtig god runde golf. Michel sørgede for forplejningen rundt på banen. Han truede med, at næste år ville han sikkert spille med, for som han kunne se rundt om på banen, er det nok sjovere at spille i stedet for at være vandbærer. Selv om vi var nødt til at spille med provisorisk green på 11. Hul, nød alle banen, som stod fint og flot.
Solen skinnede, og temperaturen var til, at de første forfriskninger blev indtaget på terrassen, og snakken var livlig. Matchledelsen gjorde scorekortene op, og da resultatlisten var færdig, gik alle til bords i restauranten. Der blev serveret forret, hovedret og dessert, med vin og vand efter eget ønske. Ikke nok med, at det blev en god golfdag, blev det også en god madoplevelse i restauranten. Alle fik det, de ville have, og det hele var flot anrettet og veltillavet.
Efter middagen forestod matchledelsen præmieoverrækkelsen.

Det blev til følgende resultater i de 4 kategorier samt gæsterække og holdspil.
A-rækken 1.præmie Michael Pedersen 37p, 2.præmie Peer Andersen 36p, 3.præmie Ib Brøndum Petersen 34p, 4.præmie Peter Ove Nielsen 33p.
B-rækken 1.præmie Gerhard Strauss 39p, 2.præmie Tonny Haahr 35p, 3.præmie Jens Schrøder 32p, 4.præmie Thorkild Nielsen 32p.
C-rækken 1.præmie Lene Andersen 39p, 2.præmie Per Svendsen 37p, 3.præmie Inge Strauss 36p, 4.præmie Niels Mathiesen 36p.
D-rækken 1.præmie Susanne Munk Madsen 37p, 2.præmie Marianne Agger 33p, 3.præmie Laila Schrøder 32p, 4.præmie Jeanne Lottrup 31p
Gæsterækken 1.præmie Hans Sandberg 37p, 2.præmie Vagn Søllested 36p.
Holdspil 1.præmie: Henrik Rosenvinge, Thorkild Nielsen, Gerhard Strauss og Kenneth Bæk 120p, 2.præmie: Peer Andersen, Tonny Haahr, Flemming Ernst og Lene Andersen 117p.
Klappepræmierne blev fordelt ved lodtrækning, og alle der ikke havde vundet noget, ventede med tilbageholdt åndedrag. El Paraiso Golf havde også sponseret 2 x 2 green fee som klappepræmier.
Derefter takkede formanden sponsor for deres deltagelse og ønskede alle en god tur hjem, efter en dejlig dag på en dejlig golfbane.

Næste match spilles på Marbella Golf & Country Club, lørdag den 13. april med gunn start kl. 09:00.

Tilmeldingen starter i uge 12.
 
Bestyrelsen.
 
 

UNIOPTICA på Lauro Golf

Tirsdag d 12-3-2019 var 68 glade golfspillere fra norden mødt op på Lauro Golf til dyst i hold-match i den skandinaviske gruppe.
Dagens sponsor var Unioptica som tilbyder gratis synsprøve, og er leveringsdygtig i nyeste modeller af briller og solbriller. Et besøg værd!
Solen skinnede fra en skyfri himmel, banen stod flot og grøn med nyklippede fairways, og begge baner var I brug på denne travle dag på Lauro Golf.
Der blev spillet holdspil, de tre bedste score, samt individuelt i dame- og herrerække. Der var flagpræmier og birdiepriser.
Stemningen var høj da alle holdene kom ind i patioen efter at have kæmpet om de gode præmier. Lauro golf inviterede på tapas, og snakken gik lystigt i de gode venners lag.

De glade vindere i holdspil blev.
 
Hold 1.
Jan Årestrup
Gert Madsen
Jørgen Terp
Erik Lund.

Hold 2.
Lisbeth Friberg
Nana Bahnsen
Jesper Laursen
Hans Sandberg.

Hold 3.
Harry Friberg
Leif Lohals
Jan Christensen
Benny Nielsen

Vi takker alle for de flotte præmier og ser frem til næste tirsdagsmatch.

Tilmelding til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest lørdag kl. 12.00 med oplysning om hcp., skandinavisk nummer samt og om man ønsker buggy.
 
HUSK!
Dansk Grundlovsmatch på Lauro Golf Resort, søndag d. 2. juni 2019 kl. 9.00
 
 

 

Vikingerne på Baviera Golf

Sæsonen 2019 begyndte med årets første match på Baviera Golf øst for Málaga med Black Tower Financial Management som sponsor.
På matchdagen mødte 44 forventningsfulde Vikinger op, og vejret viste sig fra sin allerbedste side.
Banen var i god stand med flotte nyklippede fairways og ensartede greens. Nogle havde svære flagplaceringer som var svære at læse og drillede mange af deltagerne. Om det var vinden, der tog til i løbet af dagen eller greens der gjorde udslaget vides ikke, men vi må konstatere at kun én Viking fik over 30 points!
 
Før middagen var vi klar til præmieoverrækkelsen og dagens matchleder Søren Johansen startede med at takke alle dagens sponsorer; Match sponsor Black Tower Financial Management, vores trofaste holdpræmie sponsor Simzar Estates, ”Årets Viking”-sponsor BlueCat Parking og Hole-In-One sponsor La Cuenta Vinos.
 
Som altid var der holdkonkurrence med Simzar Estates som sponsor. Denne gang var det de 3 bedste scorer på hvert hul der talte og vinderholdet med 99 point blev hold 7 bestående af:

Preben Jensen, John Jørgensen, Bent Nielsen og Flemming Lykke Hansen
Tættest på flaget på Hul 3 i 2 slag: Kurt Jensen - Hul 8 i 1 slag: Jesper Hertz - Hul 15 i 2 slag: Lars Damgård
 
Resultatet i Stableford turneringen som tæller med i kampen om "Årets Viking" blev vundet af:
Nr. 1 Preben Jensen 32 pts. - Nr. 2 Kai Friberg 29 pts. - Nr. 3 K.B. Kristiansen 29 pts. Nr. 4 Ruben Mandrella 28 pts. - Nr. 5 Kenneth Bæk 28 pts.
 
Efterfølgende blev der uddelt et antal klappepræmier bl.a. 2 x 18 hullers Green-Fee til Baviera Golf og fra vores tidligere ”formand” Erik Leth (der lige skulle rydde lidt op inden han tog hjem til DK) og fra Simzar Estates.
Som afslutning på dagen havde vores sponsor Black Tower Financial Management, repræsenteret ved Kenneth Bæk, udloddet en flaske Carlos Brandy og den blev vundet af Flemming Lykke Hansen.
 
Se stillingen i "Årets Viking" på www.vikingosgolf.dk

Nyeste artikler fra La Danesa

Hvorfor bliver vi hormonsyge?

Facts:Chloe og Friederich er holistiske behandlere, som ser på dig som en helhed og anerkender, at d...

Helse & Sundhed

Hovedpine!

Langt størstedelen af os oplever at have smerter i hovedet, og en stor del af os lever med mere el...

Helse & Sundhed

Alderdom

Jeg bliver 76 år, og har det personligt rigtig godt med min alder. Livet har stadig mange spændende ...

Helse & Sundhed

María Sánchez Piña – mød den spanske advokat, der specialise…

Først arbejdede hun på et tysk kontor, dernæst et spansk kontor, som især henvendte sig til englænde...

Tema & Profiler

Art Gaucín Open Studios 2019

24. til 26. maj og 31. maj til 2. juni   Kunstnerne i Gaucín åbner deres studier for offent...

Kultur

Kan vi redde kapitalismen?

Begrebet lyder så materielt, men der ligger meget mere bag. Kapitalisme er lig med frihed, fremgang ...

Tema & Profiler

Under huden på Rasmus Seebach

Rasmus Seebach kan noget, som ingen andre musikere kan i dag. Han kan nemlig sælge plader. Og det er...

Tema & Profiler

Moderne Rioja

For mange har Rioja stadig rygte for at lave vine, som er domineret af fadlagring og smagen af de am...

Gastronomi

Skatterevolution i Andalusien

Den 1. april oplyste den nye præsident for Junta de Andalucía, Juanma Moreno, at regionalregeringen ...

Jura & Finans

Orihuela - Alicante-provinsens kulturelle hovedstad

Vi står i lav morgensol på broen Puente de Poniente i Orihuela og mærker duften af friskbrygget kaff...

Udflugter & Rejser

Almería – når enden er god....

Almería bliver somme tider i folkemunde kaldt ”el culo de España” (Spaniens ende, numse eller røv). ...

Udflugter & Rejser

Mine tre år med Kurt Cobain

Musikmanager udgiver bog på 25-årsdagen for Nirvana-forsangerens selvmordDanny Goldberg var skeptisk...

Tema & Profiler

Anonyme Alkoholikere

En forestilling af alkoholisme kan let være et beskidt, dårligt holdt hjem, slidte klæder, et hjemlø...

Tema & Profiler

Marias Dyrelykkeland i Córdoba

Nærmest symbolsk har Jorge, fincaens fritgående æsel og Marias rejsekammerat, tagets plads lige ved ...

Tema & Profiler

Udflugter & Rejser

Orihuela - Alicante-provinsens kulturelle hovedstad

Vi står i lav morgensol på broen Puente de Poniente i Orihuela og mærker duften af friskbrygget kaffe fra en bar lige ved siden af. Under os flyder Río Segura - langsomt og dovent. 20 kirkeklokker opl...

Udflugter & Rejser

Almería – når enden er god....

Almería bliver somme tider i folkemunde kaldt ”el culo de España” (Spaniens ende, numse eller røv). Det bliver den nok, fordi den ligger helt ude i det sydøstlige hjørne af landet og er omgivet af et ...

Udflugter & Rejser

Museo de vidrio y cristal

Dette er et af de museer i Málaga, der overrasker allermest. Gemt væk på en kedelig sidegade til Málagas bymidte ligger dette museum, hvis facade på ingen måde afslører, hvilket skatkammer der gemmer ...

Udflugter & Rejser

Zaragoza

Vi ankommer til Zaragoza en solfyldt eftermiddag. I det fjerne skimter vi de snedækkede toppe af Pyrenæerne, hvor solen fortsat skinner. Foran os løber Ebro, Spaniens mest vandførende flod, som minder...

Udflugter & Rejser

Sport

Muñiz skabte mer-værdi! Men ”Frygtens træner” blev endnu en …

Forholdet mellem præsident og klubejer, sheik Al-Thani, og Málaga CFs træner Juan Ramon Muñiz, 50 år og fra Asturien, har været særdeles anspændt siden sheiken for snart 10 år tilbage som en af sine første gerninger ved købet af klubben fyrede Muñiz. Han havde ellers i sidste turneringsrunde sikret ...

Sport

Golf April 2019... Med Stig Wiberg

Club de Golf Dinamarca på El Paraiso Marts matchen blev spillet på El Paraiso Golf lørdag den 16. marts med første start kl. 08:40 over 1. og 10. hul med 8 minutters mellemrum. Solen skinnede fra en skyfri himmel, og vinden kunne ikke engang få trætoppene til at blafre, så alle så frem til en fanta...

Golf

Gastronomi

Moderne Rioja

For mange har Rioja stadig rygte for at lave vine, som er domineret af fadlagring og smagen af de am...

Gastronomi

Japansk mispel - Der venter mispeltider i maj!

Det er travle dage hos mispelavlerne hos Cooperativa Estepona, da La Danesas journalist taler med ko...

Gastronomi

Lammekølle med hvidløg og rosmarin - og vin dertil!

Vin og lam hører sammen!! I hvert fald i vores familie. Vi spiser lam året rundt, men traditionen tr...

Gastronomi

Sabor a Málaga - Citroner

Exporterer nordpå I et ensomt industrilokale i landsbyen Alhaurín de la Torre møder vi Miguel Ángel...

Gastronomi

Kultur

Art Gaucín Open Studios 2019

24. til 26. maj og 31. maj til 2. juni   Kunstnerne i Gaucín åbner deres studier for offentligheden under de år...

Kultur

Auktioner for alle

Med auktioner i tre forskellige prisklasser samt mange års ekspertise er Bruun Rasmussen det optimale valg for dig, som ...

Kultur

Tema, Debat & Profiler

María Sánchez Piña – mød den spanske advokat, der specialise…

Først arbejdede hun på et tysk kontor, dernæst et spansk kontor, som især h...

Tema & Profiler

Kan vi redde kapitalismen?

Begrebet lyder så materielt, men der ligger meget mere bag. Kapitalisme er ...

Tema & Profiler

Under huden på Rasmus Seebach

Rasmus Seebach kan noget, som ingen andre musikere kan i dag. Han kan nemli...

Tema & Profiler

Mine tre år med Kurt Cobain

Musikmanager udgiver bog på 25-årsdagen for Nirvana-forsangerens selvmordDa...

Tema & Profiler

Anonyme Alkoholikere

En forestilling af alkoholisme kan let være et beskidt, dårligt holdt hjem...

Tema & Profiler

Marias Dyrelykkeland i Córdoba

Nærmest symbolsk har Jorge, fincaens fritgående æsel og Marias rejsekammera...

Tema & Profiler

Englene og hundene – og Judith

I godt 10 år har hun produceret de små engle, der findes i guld og sølv og ...

Tema & Profiler

Det gyser i kommunerne

Kommunalvalget står for døren. Den 26. maj kaldes vi til stemmeurnerne – og...

Tema & Profiler

Den Skæve Vinkel - Charlotte Dender Hansen

Hun er pigen med det store smil og den friske stemme – uanset om du møder h...

Tema & Profiler

Norrbom Marketing

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tlf.: 95 258 15 53
norrbom@norrbom.com