Det danske magasin i Spanien
Reserva de Sotogrande – exceptionelle boliger kun 30 minutter fra Marbella

Reserva de Sotogrande - exceptionelle boliger kun 30 minutter fra Marbella

Et bredt udvalg af exceptionelle boliger kun 30 minutter fra Marbella i en idyllisk enklave mellem oliventræer, palmer og Reserva Clubs 18-hullers golfbane. Sådan er La Reserva de Sotogrande, hvor hvert hus er specialdesignet for maksimal nydelse af det unikke landskab og den lyse atmosfære, Middelhavet tilbyder. Der findes både moderne huse, som er placeret på toppen af bakken og som har enorme vinduespartier og imponerende panoramisk udsigt over havet, samt traditionelle villaer nær klubhuset. Alle boliger er konstrueret, så du kan nyde alle fordelene ved at bo i La Reserva, hvis urbanisationer The Seven, The Fifteen og El Mirador er private boligområder.

 

The Seven


Syv rummelige og eksklusive villaer designet af syv af de mest anerkendte internationale arkitekter. Hvert hus tilbyder dig en ægte følelse af ro og tilbagetrukkethed takket være den hele hektar af privat grund, som er beplantet med frodige haver inspireret af det idylliske landskab i Provence.
 

The Fifteen


Femten plot land på 3000 m2. Disse ligger lige neden for The Seven. Som et eksempel på, at der ingen grænser er for tilpasningen til dine behov i La Reserva de Sotogrande, kan nævnes, at en klient har købt tre grunde, så denne har 9000 m2 at boltre sig på.
 

El Mirador


Denne private urbanisation består af seks imponerende villaer på et fordelagtigt område i La Reserva Club. Urbanisationen er designet af nogle af de vigtigste andalusiske arkitekter og nyder godt af en spektakulær panoramisk udsigt over fincaen og Middelhavet.
 

The Collection


Disse familievenlige og imødekommende villaer befinder sig i umiddelbar tilknytning til golfbanen og er specialdesignede til at du kan nyde det uovertrufne andalusiske klima og det vidunderlige landskab i La Reserva.

Præsentationscenter i Marbella


Fra marts vil La Reserva have et præsentationscenter lige ved Marbella Club. ”Det er vigtigt, at vi er til stede der, hvor vores klienter kommer,” fortæller Marc Topiol, direktør for La Reserva og tilføjer, at centeret er meget mere end et salgskontor: ”Centeret afspejler La Reservas eksklusivitet og giver dig nogle sanseoplevelser ud over det sædvanlige. Det er mere ligesom at træde ind i en juvellerbutik.”
Det er vigtigt for Marc Topiol, at klienter får hele sanseindtrykket med, når de overvejer at købe en bolig i La Reserva: ”La Reserva er meget mere end bare et beboelsesområde. Fordi vi også ejer hoteller og lignende virksomheder, er vi i stand til at tilbyde portnertjenester, management af boligen og rengøring. Kort sagt sørger vi for, at huset ’lever’, mens du ikke er der.”
Og servicen rækker langt ud over det sædvanlige. ”Vi kan få alt til at lade sig gøre her. Har du brug for yogaundervisning ved din egen pool eller personlig træning i den egen have, sørger vi for det. La Reserva er alt, hvad man forventer af en high class urbanisation og mere til.”
 

Gastronomi i verdensklasse


”Lad mig give dig et eksempel på eksklusiviteten af vores services: Vi har allieret os med Bocuse Group. Derved kan du få en 3-stjernet Michelin-oplevelse i dit eget hjem. Bocuse Group har også en catering- og eventservice, så man kan underholde sine gæster med de bedste madoplevelser. Mange har spurgt mig, hvorfor vi ikke har brugt nogle af de Michelin-restauranter, der i forvejen findes i Puerto Banús, men her har vi været nødt til at tænke lidt ud af boksen, netop fordi vi ønsker at skabe noget anderledes.” Franske Poul Bocuse er kendt som paven af gastronomi og århundredes kok.
 

The Beach – en beach club som du aldrig har oplevet den før

La Reserva har allerede overrasket med The Beach, som er det nye inden for socialt samvær, sport, adspredelse og afslapning. Stedet er som skabt til familier og til dem, der vil nyde lidt privatliv i dette eksklusive hjørne af Middelhavet. Som privat indlandsstrand er stedet det første af sin slags i Spanien. Det er et sted, hvor gæsterne kan nyde et utal af services og aktiviteter midt i naturen; et sted til gode stunder.
Dette indlandsparadis strækker sig over 3.100 m2 ren sandstrand, hvor voksne, familier og børn kan nyde livet. Med imponerende 226 syd- og vestvendte sol-lounges stilles faciliteter til optimal solbadning til rådighed for stedets gæster.
The Beach har kun været åbent en halv sæson, men det har allerede vist sig at være en vild succes. ”Vi åbnede The Beach d. 15. juli og på grund af det kedelige vejr i oktober stoppede sæsonen d. 1. september. Det var helt overvældende, så mange besøgende vi havde på den halvanden måned. 11.000 gæster lagde vejen forbi The Beach, som jo er åben for alle. Det kræver blot, at man laver en reservation online. Faktisk kom størstedelen af The Beach’s besøgende fra Marbella, og Marbella har jo i forvejen sin del af beach clubs. Vi oplevede at folk, især familier kom til The Beach, fordi her er familievenligt men luksuriøst og masser af aktiviteter, noget som andre beach clubs nok mangler. Vi havde egentlig ikke nogen forventninger til, hvor populært det ville blive, for The Beach blev dybest set bygget ud fra mottoet ’build it and they will come’”.

 

Hvorfor Sotogrande?


”Sotogrande har i mange år været en lidt overset del af Costa del Sol. Det er relativt tæt på Marbella og Puerto Banús men har været forsømt af ejendomsmæglerne i mange år, da ejendomsmarkedet har været rigeligt aktivt i Marbella-området. Men det er en perfekt placering for et luksuriøst boligområde ikke mindst på grund af de mange golfbaner i nærheden. La Reserva de Sotogrande er dybest set en eksklusiv enklave inden i en eksklusiv enklave,” slutter Marc Topiol.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.