Det danske magasin i Spanien
Byggetilladelsen er godkendt og halvdelen af boligerne er solgt – nyt projekt i Torreblanca

Byggetilladelsen er godkendt og halvdelen af boligerne er solgt - nyt projekt i Torreblanca

Rigtig mange kunder ønsker at være uafhængige af bil og kunne gå til alle faciliteter indenfor 10-15 minutter. Det tilbyder Palm Beach Torreblanca. Togstationen i Torreblanca ligger bare nogle minutter fra boligområdet, noget som gør det enkelt at komme med tog fra Malaga lufthavn. Dette projekt er tilpasset det skandinaviske markeds ønsker og krav til solrige terrasser og privat have, samt flotte fællesarealer med bl.a. opvarmet infinity pool og gym direkte nedenunder denne. Og så har alle boliger en flot panoramaudsigt.
 
”Der findes ganske enkelt ikke nogen lignende projekter eller boliger i samme kvalitet i dette skønne område,” fortæller Salgsleder på Costa Del Sol, Simen Enggrav Iversen. Simen har været i kontakt med samtlige af de købere, der allerede har købt bolig i projektet, og det er faktisk halvdelen af boligerne der er solgt nu her hvor første spadestik skal til at tages. ”Mange købere vil gerne købe sig hurtigt ind i projektet, da det betyder, at man får større mulighed for at vælge materialer til gulve, køkkenborde, osv., end hvis man kommer ind på et senere tidspunkt,” tilføjer Simen.
 
Og at beliggenheden er central og smuk, kan man ikke komme uden om. “Mange af de projekter, som nu sælges på Costa del Sol, er flotte områder, men langt fra alle har en central beliggenhed. Så da vi fandt den perfekte grund, måtte vi slå til,” tilføjer Sverre Balteskard, Daglig Leder af Feriebolig Utland i Oslo. Interesserede er meget velkomne på kontoret for en præsentation af projektet på kontoret på Nedre Vollgate i Oslo.
 
Palm Beach Torreblanca består af 14 rummelige rækkehuse med 3-5 soveværelser og 3 fritstående villaer med fokus på skandinavisk standard og byggekvalitet. Boligene bygges på den bedste udsigtsgrund nær stranden i Torreblanca, med en utrolig udsigt over havet, stranden og Fuengirola. Du kan allerede nu komme forbi og se grunden og besøge salgskontoret, hvor du kan se hvilke funktioner, boligerne komme til at have samt hvilken kvalitet, de bygges i. Sidstenævnte er naturligvis skandinavisk og boligerne er isolerede på bedste skandinaviske vis.

 
Med norske ejere og solid erfaring, samt Cramer Advokater i Fuengirola som varetager det juridiske, vil køberne opleve 100 % sikkerhed for deres investering.
 
For mere information om projektet, priser og plantegning, eller for en rundvisning på grunden, tag kontakt til Salgsleder på Costa Del Sol, Simen Enggrav Iversen tlf. +34 694 404 151, eller gå ind på www.palmbeach.no
 
Over halvdelen af boligerne er solgt. Byggetilladelsen er i hus byggestart forventes påbegyndt inden årets udgang.
Af Simen Enggrav Iversen, +34 694 404 151, www.palmbeach.no

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.