Det danske magasin i Spanien
Fairways La Cala Golf er en banebrydende nyproduktion
Fairways La Cala Golf er en banebrydende nyproduktion bestående af 54 moderne lejligheder og penthouses beliggende i det smukke La Cala Golf Resort, blot 10 minutter fra stranden i La Cala de Mijas.
 
”Grunden har en unikt beliggenhed da den er omgivet af golfbanen på tre sider, deraf navnet “Fairways”, og i tillæg er der udsigt over hav og bjerg,” fortæller Christofer Fogelberg, hvis virksomhed StartGroup er ansvarlig mægler for projektet. Alle boliger i Fairways har en vidunderlig udsikt og det er det eneste kompleks i La Cala Golf Resort, som har privat spa og gym. Komplekset er bygget i moderne stil efter moderne krav! Stora vinduer for maksimalt lysindfald til store åbne overflader med højt til taget, rigtig store terrasser og vidunderlige fællesområder. Fairways har en stor saltvandspool med strandindgang og en infinity edge med vandfald ud mod golfbanen.
 
Dette er det sidste i en række projekter, som er blevet udviklet af det Marbella-baserede firma Exxacon som har været aktiv siden år 2000. Exxacon er for tiden ved at bygge over 9 projekter spredt over Costa del Sol, Málaga, Alhaurín de la Torre, Mijas, Estepona og Casares.
 
”For StartGroups vedkommende er det en enorm fordel at arbejde sammen med en så velrenommeret virksomhed som Exxacon,” fortsætter Christofer, begge vores virksomheder har været aktive længe og har en solid filosofi, tilfredse kunder! Da vi planlagde Fairways, gik vi grundigt igennem hvilken type af produkt dagens kunder søger, hvad der er vigtigt og mindre vigtigt, og ud fra det fik vi et projekt frem, som hurtigt viste sig at være en succes. På kort tid har vi allerede solgt 60 % af fase 1 og har en enorm efterspørgsel her forud for efteråret, hvor vi frigiver fase 2.
 
Exxacon udvikler moderne nybyggerier efter sit koncept Smart Living. Lys, rummelig, kvalitet, energieffektivitet og holdbarhed for miljøet er grundstenene, som Smart Living baseres på.
 
Costa del Sol-projektet har fået et særligt ”touch” på terrasser, eftersom “al fresco lifestyle” er det, dagens købere ønsker. Store åbne og lyse rum med vidunderlig udsigt gør det enkelt at nyde en moderne livsstil.
 
I Fairways er mange kræfter lagt i energieffektivitet, opvarmning og nedkøling sker med et aerotermisk system og vandet varmes med hjælp fra solpaneler. “Vi var nær et A i energicertifiering men pga. de stora panoramavinduer, blev det B, hvilket er et enormt godt stempel. Vi valgte i hvertfald den smukke udsigt og lyset i det her tilfælde!”
 
Alle lejlighederne levereres selvfølgelig med fuldt udrustede køkkener, A/C samt opbevaringsrum og parkering i kælderen. De stora penthouses med tre soveværelser har endda en privat pool på taget, med en gennemsigtig glasfront mod golfbanen.
 
I kælderen findes også et opbevaringsrum, hvor golfspilleren kan vaske sine køller efter en dag på banen, samt oplade sin golfvogn (eller måske sin Tesla!)
 
“Dette er et spændende projekt, som vi desuden sælger til gode priser – vi ligger cirka 30 % lavere end priserne i La Cala de Mijas og Marbella, så det er enormt konkurrencedygtigt.”
 
En anden sag, som gør Fairways så speciel, er, at alle boliger har ekstra uderum, ground floor har store terrasser på både for- og bagsiden, samt en privat have, midteretage har ikke bare en almindelig terrasse foran, alle har de også en privat solterrasse en etage op! Penthousene er vidunderlige og byggede over to plan. Fairways har generelt meget smarte planløsninger og en masse nytænkning.
 
På hjemmesiden kan man også se en fantastisk virtuel tur, som giver en udmærket idé om, hvordan det bliver. Salgskontoret på grunden er åbent mandag til lørdag.

 
Kontakt Fairways La Cala Golf på +34 637 008 455 fairways@startgroup.com www.fairwayslacalagolf.com
Af Fairways La Cala Golf, +34 637 008 455 fairways@startgroup.com www.fairwayslacalagolf.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.