Det danske magasin i Spanien
Søger man efter nybygninger af højeste kvalitet med skandinavisk touch, bygget af folk som ved, hvad skandinaver efterspørger om det så gælder f.eks. planløsning, naturligt lys, komfort, sikkerhed samt praktiske egenskaber og ikke mindst design med det der ekstra, så er det let at finde drømmeboligen hos Aryon.
 
Aryon er et ISO-certificeret byggefirma og en multidisciplineret virksomhed, som foruden konstruktion også arbejder med ejendomssalg og forvaltning af både offentlige og private projekter.
 
Hos Aryon præges alle led af dynamik og effektivitet, hvilket tydeligt kan ses i deres projekter. Intet påbegyndes, uden at alle tilladelser er indhentet og alt er velplanlagt og velgennemarbejdet, så slutproduktet også bliver perfekt. Disse faktorer præger også relationen mellem kunder og andre eksterne kontakter og så er professionalismen samt pålideligheden ligesom kvaliteten – høj. Med mere end 20 års erfaring i branchen og livslang erfaring på Costa del Sol har Aryon udviklet en dyb forståelse for, hvad skandinaver eftertragter, og tilpasser sine projekter efter sine erfaringer.

Pueblo La Noria

Foruden de mange offentlige projekter, huse og luksusvillaer har Aryon fået stor succes med det tidligere projekt Jardines de la Noria, et multi boligkompleks i La Cala de Mijas. På grundlag af denne succes, søsatte Aryon sidste år projektet Pueblo La Noria, også i La Cala de Mijas. Pueblo La Noria består af 36 huse, og interessen for dette projekt er stort. Den første fase, som allerede står færdig, er solgt, og byggeriet af fase to er lige begyndt, hvor tolv af de i alt 18 huse i denne fase allerede har fået nye ejere.
 
”Pueblo La Noria er et projekt, som ligger mig varmt om hjertet,” siger Aryons administrationschef Feliciano Naranjo Moreno og forsætter: ”Vi har skabt Pueblo La Noria med fokus på skandinavisk design. Vi ved, at et skandinavisk touch altid er populært. Mange spaniere og andre nationaliteter har vist interesse og købt, men jeg havde aldrig troet, at efterspørgslen fra skandinaver ville være så høj. Det viser endnu engang, at skandinaver kender kvalitet, når de ser det.”
 
Pueblo La Noria består af hvidpudsede, stilfulde to-plans huse med mørke, karakteristiske vindueskarme. Husene har tre eller fire soverum, hvoraf et af dem har balkon. Der er desuden to badeværelser samt gæstetoilet, opbevaringsrum, et moderne køkken, spisestue samt opholdsstue med pejs. Badeværelset er belagt med marmorgulv og har gulvvarme. Hvis man kigger nærmere på de moderne detaljer, så har soveværelset på første etage et høj, hældende loft, alle dørhåndtag har en funktion, så dørene ikke smækker, når de lukkes, kontakterne er af mærket Nissen, og hvidvarerne i køkkenet er fra Bosch. Aryon ved, at kvalitet lønner sig – for alle.
 
Hvert hus har også en stor kælder, som passer lige så godt til opbevaring som til et ekstra rum, samt er der privat garage med plads til to biler. Selvfølgelig har hvert hus egen terrasse beliggende på bagsiden, samt derfra en port, som leder ud til den fælles have og en 25 meter lang pool.
”Og jeg er nødt til at fortælle om området, som gør dette projekt ekstra populært. Fra Pueblo La Noria tager det ikke mere end fem minutter at gå til La Cala centrum – en hyggelig lille spansk by, som har alt. Vil man til stranden, forsætter man bare nogle hundrede meter. Er man mere til golf, ligger den populære golfbane La Noria Golf blot et stenkast fra huset. Og at det kun tager 20 minutter med bil til Málagas lufthavn, er yderligere et plus,” fortæller Feliciano Naranjo Moreno.

Fremtidigt projekt

Et projekt, som endnu ikke er påbegyndt, men hvor mindste hjørne allerede er designet, er det luksuriøse villaprojekt Las Balinesas, som bliver bygget på den bedste placering i Cerrado del Aguila, Mijas. Dette projekt består af seks toplansvillaer med store, åbne arealer, både inden i, men også uden for huset. Villaerne bliver bygget i en nutidig stil med lige linjer, vinklede detaljer og hvide ydrevægge, hvor sten møder træ og glas. Og med store skydedøre i glas skabes muligheden for en fantastisk indendørs-udendørs følelse med lounge- og spiseområde både indenfor, men også udenfor med udsigt mod et åbent landskab fra den private byggegrund med infinitypool. At kalde Las Balinesas en arkitektonisk drøm for et liv i solen er ingen underdrivelse.

Aryon lever op til sit gode ry

”Vi bygger ikke uden de rigtige tilladelser og licenser, ellers ville det ende med at være spild af tid og penge både for os selv men også for kunden. Tilliden og det gode rygte vi har, er vi meget stolte af, og vi ved, at en fejltagelse kan koste os vores omdømme. Vi garanterer kvalitet og design, som ligger højt over den almindelige standard, og det er en ære for os, at vise at vi kan overholde og overgå de forventninger, som der er til vores projekter,” afslutter Feliciano Naranjo Moreno.
 
Aryon har sit hovedkontor i La Cala de Mijas: www.aryon.es
Af Sara Laine, sara@norrbom.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.